budzik - Pią 28 Paź, 2011 Temat postu: [S] NIKON D200 + GRIPNa sprzedaż body NIKON D200 + GRIP + 2 BATERIE
Przebieg migawki 36.312 zdjęć
Standardowo w tym modelu przednia i tylna guma się odkleja ale nie ma tragedii, wszystko się trzyma na miejscu.
Pełen sklepowy komplet czyli:
BODY, Dwie ORYGINALNE baterie, zaślepka na wizjer, ładowarka, kabel AV, kabel USB, skrócona PL instrukcja, żółta i czerwona(różowa) karta gwarancyjna, płyta z Nikon Capture NX oraz Nikon Picture Project 1.6 – oba nigdy nie użyte,karton z wypraskami. Brakuje niestety zaślepki do body, gdzieś się zawieruszyła.
Grip sprawny w 100%,koszyk na baterie również w zestawie.
Foto:
1600ZŁ z wysyłką do małej negocjacji.Jacek - Pią 28 Paź, 2011 kurde budzik , chyba trzeci maldon wjeżdża co?Walle - Pią 28 Paź, 2011 czy to jest aparat cyfrowy? czy zwyczajny?Anonymous - Pią 28 Paź, 2011 To jest cyfrowy polaroid michool_vt - Pią 28 Paź, 2011 karwa, pff, obiektywy to dla siebie zostawa, pff, nie rezerwuje!budzik - Pią 28 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
kurde budzik , chyba trzeci maldon wjeżdża co?
Yyy, chyba już piąty,sprzedaje cały swój majątek i kupuje maluchy , niedługo Uno na sprzedaż
Sprzedaje bo d300 mam okazje kupić Rasputin - Pią 28 Paź, 2011
budzik napisał/a:
Uno na sprzedaż
Odezwij się do mnie w tej sprawie jak bedziesz sprzedawał to może... Jacek - Pią 28 Paź, 2011 uno budzika jest w zajebistym stanie. macałem Janusz - Pią 28 Paź, 2011 czy ma lpg ?? budzik - Pią 28 Paź, 2011
Janusz napisał/a:
czy ma lpg ??
Ale aparat czy Uno
Rasputin napisał/a:
Odezwij się do mnie w tej sprawie jak bedziesz sprzedawał to może...
Ojojoj,na żywo nie jest takie ładne
Jacek napisał/a:
uno budzika jest w zajebistym stanie. macałem
I po tym macaniu nie było kolejnego kawałka drzwi Janusz - Pią 28 Paź, 2011 łuno!!budzik - Pią 28 Paź, 2011 To diesel panie Bart - Pią 28 Paź, 2011 pwbudzik - Pią 28 Paź, 2011 NIE KŁAM !!!Janusz - Pią 28 Paź, 2011 za ile to łuno?? istnieje możliwość dostarczenia do małopolski??