Jestem drugim właścicielem. Auto kupione i przygotowane jako 'wizytówka' przedstawiciela Alpinestars. Jeździło głownie po wystawach i sporadycznie po śniegu w Norwegii. Miśkowi bliżej do showcar'a niż umęczonej życiem rajdówki.
W moich rękach od ponad roku - wcześniej na bieżąco serwisowane w ASO (Auto GT).
Silnik 500KM/500Nm na pb @ PromotoR (poniżej 1tys km)
- zakute 2.0 (lekkie korby Crower/tłoki JE)
- wałki HKS
- lekki wał (knifed)
- poprawiona głowica
- większa przepustnica
- wydajniejszy układ paliwowy
- zestaw AMS GT35R z kolektorem/o2 w ceramice (ok 10tys km) do 580KM (VP C16)
- dolot ForcedPerformance/APS z dodatkowym zbiornikiem 'płynu' :wink:
- wydech HKS Silent (przechodził każde badanie)
- sprzęgło organiczno/kevlarowe (nowe)
- skrzynia 5b z krótkimi przełożeniami 4/5 po wymianie synchronizatorów (poniżej 1tys km)
Zawieszenie
- tein monoflex po rewizji w TechRacing z EDFC + camberplate'y
- staby whiteline przód/tył
- gumy poli dyfra i wózka
Dodatki
- aramidowa płyta pod silnik/podłogę i zbiornik paliwa (dokręcana belka na śnieg i słupkolandie)
- turbotimer HKS
- interkom Peltor
- fotele Sparco Circuit PRO x2 (na zdjęciu Bimarco Futura kierowcy do zabrania)
- kierownica OMP
- klatka z homologacją Trax Racing
- rozpórka tein
- flokowana deska
- carbonowe poszycia wew. drzwi
- tarcze Tarox G88 + RC6
- koła Rota Gforce 18x9 z praktycznie nowymi oponami Federal RSR 255
- koła Enkei E7 + nowe zakolcowane i docięte zimówki z mieszanki S0 (wzór Hakkapeliitta)
Cena 88tys PLN (możliwa faktura)
Możliwość negocjacji ceny w oparciu o konifgurację. Posiadam seryjne turbo/kolektor/dp i o2 hks, więc jest też opcja 'serii'.
Posiadam pełną dokumentacje zdjęciową z budowy silnika, możliwość sprawdzenia auta u lakiernika, pytania proszę na PW lub miniacpl@gmail.com
Miłego dnia.
ps. w aucie oczywiście sprawny centralny zamek/4x el. szyby/lusterka/ogrzewanie i klimatyzacja!pum - Wto 01 Lis, 2011 radia nie ma... nie kupuje sorry MiniacBonczek - Wto 01 Lis, 2011 Ja za to również życzę miłego dnia Kuner - Wto 01 Lis, 2011 Ja wstepnie rezerwuje!!!Marek23 - Wto 01 Lis, 2011
Miniac napisał/a:
500KM/500Nm
jarek-malopolska - Wto 01 Lis, 2011 Kochałbym je !! rasta - Wto 01 Lis, 2011 A ja nie pum - Wto 01 Lis, 2011 to jest auto do napier... a nie kochania. roj - Wto 01 Lis, 2011
pumfkp napisał/a:
to jest auto do napier... a nie kochania.
dobry tekst pum - Wto 01 Lis, 2011 no i najważniejszego Miniac nie napisałeś... Jakie staby tam są!?
(Stf widzę cię w tym )Maciusiowy - Śro 02 Lis, 2011 zamienisz na slk?Jakarti - Śro 02 Lis, 2011 o ja yebię.
Piotrze Michalak! kupujemy na spólkę? CHRZANEK - Czw 03 Lis, 2011 Niezła fura.
Ale golf GTI jest szybszy.Bonczek - Pią 04 Lis, 2011 Tylko od porsche.Miniac - Śro 30 Lis, 2011 UPppss!
Mogę sprzedać z seryjnym silnikiem.. ale czy warto?