kamil - Pią 04 Lis, 2011 Temat postu: Pomoc w badaniu ankietowymNa potrzeby służbowe potrzebuje kontakt lub osoby, które:
- posiadają jeden z następujących samochodów: Lexus GS,IS Audi /A4/A6 / A7, Jaguar S-Type/XF, BMW 3/5-series, Mercedes E-class, Volvo S80, V70, S60
- kupiły ten samochód nowy, w salonie lub mają możliwości, aby kupić taki samochód nowy
- ALE (!!!) NIE SĄ prezesami, dyrektorami, ani pracownikami wielkich korporacji.
Chodzi mi o prywatnych przedsiębiorców, właścicieli firm, firemek, własnych biznesów lub osoby, które zdobyły fundusze na takie samochody w bliżej nieokreślony, sobie tylko znany, sposób.
Celem tych poszukiwań jest badanie jakościowe - wywiady pogłębione z tymi osobami. Chcielibyśmy uzyskać od nich kilka informacji, które pozwolą nam zbudować perfekcyjną wizję konsumentów tych segmentów
Co ważne - nie muszą to być respondenci z Warszawy! Badanie Ankietowe może być przeprowadzone telefonicznie.no name - Pią 04 Lis, 2011 Za ile i czemu tak mało ?Anonymous - Pią 04 Lis, 2011 Nadaje się ?pum - Pią 04 Lis, 2011
Czesio napisał/a:
Nadaje się ?
+
kamil napisał/a:
- ALE (!!!) NIE SĄ prezesami, dyrektorami, ani pracownikami wielkich korporacji.
czyli nieM - Pią 04 Lis, 2011 Ja jestem prezesem to nie mogę.kamil - Pią 04 Lis, 2011 M i No Name pasujecie z darmo, dla dobra motoryzacji.
Widzę jeszcze kilka osób z tego forum, ale może też macie kogoś w rodzinie, wśród znajomych ?
Badanie w następnym tygodniu. Osoba z działu badań odemnie z firmy mogłaby podjechać do respondenta i przeprowadzi wywiad lub może zadzwonić. Jak widzicie jesteśmy elastyczni.
Oczywiście nie muszą być to osoby z Warszawy.Franek - Pią 04 Lis, 2011 kamil, o tyle to trudna grupa, że ludzie z wyższymi dochodami nie chcą odpowiadać na żadne ankiety.
Na ogół.
I skoro jest audi a4 i bmw 3 to czemu nie ma merca klasy c?kamil - Pią 04 Lis, 2011 może być ziom.
Wiem doskonale, ze w tej grupie ciężko o respondenta. Dlatego rozszerzyłem grupę o posiadaczy z segmentu D-premium.M - Pią 04 Lis, 2011 Możesz dać mój numer, z chęcią pomogękamil - Pią 04 Lis, 2011 dziękuje !
Ktoś się z Tobą skontaktuje Gaydek - Pią 04 Lis, 2011 I'm in, numer maszno name - Pią 04 Lis, 2011 Mój Ci prześlę na PW,
tylko niech w wekend nie dzwonią i nie przed 10 rano
bo odsypiam nocki w pracy Bart - Pią 04 Lis, 2011 ja czasem sieną jeżdżę, nadam się?kamil - Pią 04 Lis, 2011 Dziękuje Panowie !
Przekazałem Wasze namiary do odpowiedniej osoby. Badanie pewnie będzie od środy. W weekend na pewno nie i godziny to standardowe robocze.no name - Pią 04 Lis, 2011