tak się ostatnio zastanawiałem czy kupić sobie 106 rallye do jazdy po mieście i okazjonalnego upalania, doradźcie czy warto po przygodzie z clio pchać się w 106, jak wyglądają ceny części, serwisowania ( jakieś rozrządy, heble, belki itd. ) ? czy warto brać pod uwagę egzemplarze w cenie 7-8k np. http://allegro.pl/peugeot...1910041966.html ?
nie ukrywam, że szukam samochodu który nie będzie się sypał na potęgę i spokojnie przejeżdżę ~10kkm rocznie
proszę o pomocGeKo - Wto 08 Lis, 2011 Marek23 - Wto 08 Lis, 2011 Prowadzi się dużo zabawniej(w sensie lata bokami) niż clio. Ale jak już to brałbym 16v, wydech dolot i jest zacnie.Yarko - Wto 08 Lis, 2011 własnie nie chcę inwestować za bardzo w ten samochód, ma być trochę szybszym dupowozem bez modyfikacji, priorytet to tania eksploatacjaPiTT - Wto 08 Lis, 2011
dobry wybór, ale 16v jak już
powiem Ci tak, przesiadka do saxo zawsze sprawia że pojawia się uśmiech na mojej japie Anonymous - Wto 08 Lis, 2011
Yarko napisał/a:
ma być trochę szybszym dupowozem bez modyfikacji, priorytet to tania eksploatacja
takie e36 jak ja mam polecam !mi - Wto 08 Lis, 2011
Yarko napisał/a:
kupić sobie 106 rallye
bez sensu, idź w rwd jakieś lepiej...Marek23 - Wto 08 Lis, 2011
mi napisał/a:
Yarko napisał/a:
kupić sobie 106 rallye
bez sensu, idź w rwd jakieś lepiej...
Jak nie upala po śniegu to racja. Ale za budżet ładnego 106 s16 nie kupisz zadnego mądrego rwd.PiTT - Wto 08 Lis, 2011
Marek23 napisał/a:
Prowadzi się dużo zabawniej(w sensie lata bokami) niż clio. Ale jak już to brałbym 16v, wydech dolot i jest zacnie.
+1mln
kurde jak to się fajnie ustawia na torze... mistrz na serio
jedynie fotel jak dla mnie za słabo trzyma, ale to kwestia czasu i problem będzie rozwiązany Janusz - Wto 08 Lis, 2011
PiTT napisał/a:
eee synek, przecież nie robi na Tobie wrażenie efektowna jazda PiTT - Wto 08 Lis, 2011
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
eee synek, przecież nie robi na Tobie wrażenie efektowna jazda
heheheh, na seryjnej oponie tylko taka jazda pozostaje
jak ktoś jedzie po czas to tylko efektywna
jak dla zabawy to tylko efektowna
Janusz - Wto 08 Lis, 2011 odpowiedz godna polityka teraz juz wiem dlaczego kej chciał zrobić z Ciebie prezydenta PiTT - Wto 08 Lis, 2011
Janusz napisał/a:
odpowiedz godna polityka teraz juz wiem dlaczego kej chciał zrobić z Ciebie prezydenta
saxo już waliło bokasem, leciało na 2 kołach, nic mu nie jest ma się wyśmienicie kamil - Wto 08 Lis, 2011 ale jak to, nic mi o tym nie wiadomo PiTT - Wto 08 Lis, 2011