To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Peżot 106 rallye

Yarko - Wto 08 Lis, 2011
Temat postu: Peżot 106 rallye
Szanowni eksperci,

tak się ostatnio zastanawiałem czy kupić sobie 106 rallye do jazdy po mieście i okazjonalnego upalania, doradźcie czy warto po przygodzie z clio pchać się w 106, jak wyglądają ceny części, serwisowania ( jakieś rozrządy, heble, belki itd. ) ? czy warto brać pod uwagę egzemplarze w cenie 7-8k np. http://allegro.pl/peugeot...1910041966.html ?

nie ukrywam, że szukam samochodu który nie będzie się sypał na potęgę i spokojnie przejeżdżę ~10kkm rocznie

proszę o pomoc

GeKo - Wto 08 Lis, 2011

:hhe:
Marek23 - Wto 08 Lis, 2011

Prowadzi się dużo zabawniej(w sensie lata bokami) niż clio. Ale jak już to brałbym 16v, wydech dolot i jest zacnie.
Yarko - Wto 08 Lis, 2011

własnie nie chcę inwestować za bardzo w ten samochód, ma być trochę szybszym dupowozem bez modyfikacji, priorytet to tania eksploatacja
PiTT - Wto 08 Lis, 2011

:jupi:
dobry wybór, ale 16v jak już
powiem Ci tak, przesiadka do saxo zawsze sprawia że pojawia się uśmiech na mojej japie :D

Anonymous - Wto 08 Lis, 2011

Yarko napisał/a:
ma być trochę szybszym dupowozem bez modyfikacji, priorytet to tania eksploatacja

takie e36 jak ja mam polecam !

mi - Wto 08 Lis, 2011

Yarko napisał/a:
kupić sobie 106 rallye

bez sensu, idź w rwd jakieś lepiej...

Marek23 - Wto 08 Lis, 2011

mi napisał/a:
Yarko napisał/a:
kupić sobie 106 rallye

bez sensu, idź w rwd jakieś lepiej...

Jak nie upala po śniegu to racja. Ale za budżet ładnego 106 s16 nie kupisz zadnego mądrego rwd.

PiTT - Wto 08 Lis, 2011

Marek23 napisał/a:
Prowadzi się dużo zabawniej(w sensie lata bokami) niż clio. Ale jak już to brałbym 16v, wydech dolot i jest zacnie.

+1mln :D
kurde jak to się fajnie ustawia na torze... mistrz na serio
jedynie fotel jak dla mnie za słabo trzyma, ale to kwestia czasu i problem będzie rozwiązany :)

Janusz - Wto 08 Lis, 2011

PiTT napisał/a:

eee synek, przecież nie robi na Tobie wrażenie efektowna jazda :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PiTT - Wto 08 Lis, 2011

Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:

eee synek, przecież nie robi na Tobie wrażenie efektowna jazda :rotfl: :rotfl: :rotfl:

heheheh, na seryjnej oponie tylko taka jazda pozostaje :D
jak ktoś jedzie po czas to tylko efektywna
jak dla zabawy to tylko efektowna
;D

Janusz - Wto 08 Lis, 2011

odpowiedz godna polityka :rotfl: teraz juz wiem dlaczego kej chciał zrobić z Ciebie prezydenta ;D
PiTT - Wto 08 Lis, 2011

Janusz napisał/a:
odpowiedz godna polityka :rotfl: teraz juz wiem dlaczego kej chciał zrobić z Ciebie prezydenta ;D

:lol2:
saxo już waliło bokasem, leciało na 2 kołach, nic mu nie jest ma się wyśmienicie :D

kamil - Wto 08 Lis, 2011

ale jak to, nic mi o tym nie wiadomo :)
PiTT - Wto 08 Lis, 2011

kamil napisał/a:
ale jak to, nic mi o tym nie wiadomo :)

bo koorwa cieciu nie byłeś na Radomiu i Ułężu :rotfl: