no name - Wto 08 Lis, 2011 Temat postu: [kradzież] felg z oponamiDzisiaj zaje.bali mi 6 szt felg.
2 felgi Dotz Hanzo 17" z oponami Uniroyal 235/45/17 nowe
Kpl 18" felg bmw m-pakietowych z oponami zimowymi Pirelli
z mieszanym ogumieniem przód 235 i tył 245
fota poglądowa
Gdyby ktos gdzieś widział to proszę o infoAnonymous - Wto 08 Lis, 2011 osz.ty.kur.wa... skąd Ci to wyciągneli? no name - Wto 08 Lis, 2011 Box garażowy na strzeżonym osiedlu
na Białołęce, trzymałem je u kumpla
i dziś włam zrobili Niemy - Wto 08 Lis, 2011 Jacek - Śro 09 Lis, 2011 M - Śro 09 Lis, 2011 Niestety...
nawet jak wypłyną to jak udowodnić że to twoje.
Masakra.pum - Śro 09 Lis, 2011 to Pabla?
kufa Jakarti - Śro 09 Lis, 2011
Cytat:
Box garażowy na strzeżonym osiedlu
na Białołęce, trzymałem je u kumpla
i dziś włam zrobili
dawno juz zrozumialem, ze takie boxy, komorki lokatorskie itp to zuo. mozna tam trzymac konfitury i sanki dziecka a nie cos co ma większą wartosc.
niestety kradna u nas wszystko i z kazdego miejsca. najbezpieczniej zawozic gdzies i placic za przechowanie.
kumpel kiedys odzyskal kola ale sam je malowal , wiedzial gdzie są rysy itp. zglosic na policje, grzebac na allegro (znalazl po 6 m-cach!) i dzwonic jak sie znajdą. tylko trzeba bedzie dokladnie opowiedziec czy maja jakies charakterystyczne znaki..no name - Śro 09 Lis, 2011 Jeden kpl mam dobrze obfotagrowany bo chciałem je na allegro wystawić.
Zimowe koła mają jedno przetarcie na feldze i kilka charakterystycznych znaków,
policja już powiadomiona jeszcze tylko faktury na nie muszę im dowieźć by
mieli czarno na białym ich wartość.
Gdyby ktoś coś wiedział to prosze o fon na
663 739 563Jakarti - Śro 09 Lis, 2011 da sie odzyskac tylko trzeba cierpliwie szukac na allegro.
felgi kolegi mialy wartosc 500 zl wiec co do Twoich to mysle, ze warto..
trzymam kciukiGaydek - Śro 09 Lis, 2011 Ale kanałBart - Śro 09 Lis, 2011 straszny bandytyzm w tej stolicy, seriono name - Śro 09 Lis, 2011
pumfkp napisał/a:
to Pabla?
Nie, widar z fkp jakiś czas temu był miły i je przechował.
Bart napisał/a:
straszny bandytyzm w tej stolicy, serio
Nie wiem czy w obecnej chwili nie jest tak wszędzie.iQ - Śro 09 Lis, 2011 Ja w stolicy zostawilem otwarty samochod z kluczykami. Prawie po godzinie jak sie zorientowalem to auto nadal stalo w tym samym miejscu, z kluczykami.Anonymous - Śro 09 Lis, 2011
iQ napisał/a:
Ja w stolicy zostawilem otwarty samochod z kluczykami. Prawie po godzinie jak sie zorientowalem to auto nadal stalo w tym samym miejscu, z kluczykami.