Bad-i - Sob 12 Lis, 2011 Temat postu: Kraków - KazimierzPanowie z Krakowa mam pytanie. W Krakowie na Kazimierzu jest taki plac (niestety nie pamietam nazwy, ale to ten sam ktory byl pokazywany w filmie Vinci gdzie byl posterunek policji) - jest tam taka dosc fajna restauracja - czy ktos wie jak ten plac sie nazywa?
Potrzebuje tam zabrac swoja grupe pracownikow w poniedzialek EmerytRs2 - Sob 12 Lis, 2011 Wolnica
czy może "Ariel"?Bad-i - Sob 12 Lis, 2011 kurde nie pamietam, wydaje mi sie ze to bylo prawie na przeciwko Hotelu Ester na ul. SzerokiejBad-i - Sob 12 Lis, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Ariel?
sprawdzilem, to na bank nie to. Tamta byla troche wieksza i ladniejsza Bart - Sob 12 Lis, 2011 tu masz wszystkie tego typu lokale na Szerokiej: http://www.zumi.pl/namapi...0.05183,scale:7Bad-i - Sob 12 Lis, 2011 dzieki chyba znalazlem, Szara Kazimierz - niestety ich cala strona mi sie nie otwiera Bad-i - Sob 12 Lis, 2011 dobra to dodatkowe pytanie, gdzie mozna isc sie pobawic w poniedzialek i wtorek wieczorem - oprocz Odlotow bo to bedzie pre party Cassis - Nie 13 Lis, 2011 Bad-i, w poniedziałek i we wtorek to raczej na rynku bo na Kazimierzu w tygodniu to tylko do posiedzenia.
Na Warszauera jest knajpa Beer Gallery gdzie mają 9 rodzajów piw lanych i ok 90 butelkowych. No chyba że ma być na wysokim poziomie to Nova na pl. NowymBad-i - Nie 13 Lis, 2011
Cassis napisał/a:
Bad-i, w poniedziałek i we wtorek to raczej na rynku bo na Kazimierzu w tygodniu to tylko do posiedzenia.
Na Warszauera jest knajpa Beer Gallery gdzie mają 9 rodzajów piw lanych i ok 90 butelkowych. No chyba że ma być na wysokim poziomie to Nova na pl. Nowym
bardziej mi chodzi - o miejsce gdzie sie ludzie pobawiaKoto - Nie 13 Lis, 2011 Na milfy do Dolce VityCassis - Nie 13 Lis, 2011 Jak na imprezę to na Sławkowska na przeciwko Mc donalda, Goręczka albo Frantic. Te knajpy mają chyba codziennie imprezki. A jeśli chodzi o inną zabawę to Fantasy Park w Plazie na al. Pokoju. Kręgle, bilard, darty, flipery.misiek86electro - Nie 13 Lis, 2011
Koto napisał/a:
Na milfy do Dolce Vity
fydi - Nie 13 Lis, 2011
misiek86electro napisał/a:
Koto napisał/a:
Na milfy do Dolce Vity
Bad-i - Nie 13 Lis, 2011 dobra ta Dolce Vita??
Kurczaki we Franticu to bylem juz chyba ze 100 razy - jakos zawsze tam czlowiek trafia.Cassis - Nie 13 Lis, 2011
Bad-i napisał/a:
dobra ta Dolce Vita??
O ile sie dobrze orientuję to działają tylko w piątki i soboty. Niby piszą na stronie że działają codziennie ale przed chwilą przechodziłem obok i wyglądało na zamknięte.