Bonczek - Śro 16 Lis, 2011 Temat postu: Praca mgr. :)Pany czy któryś z Was jest właścicielem hurtowni części zamiennych, pracuje w dziale części zamiennych lub zajmuje się planowaniem dystrybucji, zapasami, utrzymaniem POK na żądanym poziomie etc. w takim przybytku? Jeżeli tak i byłby na tyle miły, żeby odpowiedzieć mi na kilka pytań to prosiłbym o PW zefir - Śro 16 Lis, 2011 kurde jak wspominam okres pisania mgr'a to wtedy mialem i wysprzatany pokoj i robilem nadgodziny, tysiace rzeczy wkolo pisania mgr'a EmerytRs2 - Śro 16 Lis, 2011 Bonczek, jak chcesz to moge Ci dać tele do mojego Brata, pracował w dziale części.Maciusiowy - Śro 16 Lis, 2011 mgr z tego co wiem, bez kropki na końcu Bonczek - Śro 16 Lis, 2011 Od razu widać, że jesteś wykształcony zefir - Śro 16 Lis, 2011 też kiedyś wierzyłem że mgr coś zmieni
Maciek to nawet chyba inżynier Bonczek - Śro 16 Lis, 2011 Inżyniera też już mam. Ja się nie będę zagłębiał co do sensowności magisterki bo to długi temat do wódki jest zefir - Śro 16 Lis, 2011 jestem tu
a tak serio Bonku, to bierz tą pierdołe Majka i wpadajcie do Łodzi na łikenda rasta - Śro 16 Lis, 2011 Pewnie u Marcela do awansu potrzeba mgr Maciusiowy - Śro 16 Lis, 2011
mgr nowomowyEmerytRs2 - Śro 16 Lis, 2011 Bonku odpowiedzi do obrony.
1.świniak
2.patyk
3.gabinet
...Bonczek - Śro 16 Lis, 2011 Yhm, taaa szydercy Niemy - Śro 16 Lis, 2011
Bonczek napisał/a:
Ja się nie będę zagłębiał co do sensowności magisterki bo to długi temat do wódki jest
to wpadaj, porozmawiamy Bonczek - Śro 16 Lis, 2011 Jak ma być powtórka to muszę poczekać na 3 dni wolnego Niemy - Śro 16 Lis, 2011