HydePark - Ankieta do mgr (sponsoring sportowy, rajdy, Subaru)
matt - Pią 18 Lis, 2011 Temat postu: Ankieta do mgr (sponsoring sportowy, rajdy, Subaru)Uprzejmię proszę szanowne grono ekspertów i nie tylko o wypełnienie poniższej ankiety, której wyniki posłużą mi do opracowania ostatniego rozdziału mojej pracy mgr. Ankieta wbrew pozorom jest DLA WSZYSTKICH nie tylko dla właścicieli Subaru czy maniaków rajdów i Subaru (Ci mają specjalną grupę często nie łatwych pytań). Proszę również o możliwe rozpowszechnienie ankiety, im więcej osób tym wiarygodniejsze wyniki. No to do boju i z góry dzięki!
http://www.ankietka.pl/an...ort-polska.htmlanjas - Pią 18 Lis, 2011 strona o podanym adresie nie istniejematt - Pią 18 Lis, 2011 już działa Bart - Pią 18 Lis, 2011 zrobiłem, ale trochę z dupy te ankiety. Przeszkadza mi brak możliwości negatywnego oceniania samochodów. O subaru też złego słowa nie da się napisać (w kolejnej ankiecie).misiek86electro - Pią 18 Lis, 2011 Wypełnione....... Gaydek - Pią 18 Lis, 2011 Wypełniłem i poinformowałem o ankiecie na forum Klubu Pumy. Powodzenia.matt - Pią 18 Lis, 2011 Bart, bo to nie jest ankieta nt. oceny samochodów Subaru (tam na pewno możliwość pojechania po Subaru czy innej marce by się znalazła) tylko nt. jej kojarzenia z rajdami, efektywności tej formy reklamy i nt. paru innych mechanizmów, których zbadanie ma właśnie na celu ta ankieta tak czy siak dzięki!
Gaydek, dzięki bardzo!!, wszelkie fora samochodowo-eksperckie jak wiemy to idealny target na takie badania EmerytRs2 - Pią 18 Lis, 2011 wypełniłem Janusz - Pią 18 Lis, 2011 jaki temat pracy, mam do napisania podbna matt - Pią 18 Lis, 2011
Janusz napisał/a:
jaki temat pracy, mam do napisania podbna
za późno, byłem pierszy i miałem rezerwacje na pw Janusz - Pią 18 Lis, 2011
Cytat:
za późno, byłem pierszy i miałem rezerwacje na pw
ziom ja termin jej złożenia miałem w zeszłym roku Jakarti - Pią 18 Lis, 2011 na 16 i 18 powinno byc jeszcze "nie wiem"
nie mam najmeniejszego pojecia o tych SIPach i sponsoringach. nie kazdy jest oblatany w rajdach.
to samo z tymi olejami
ale uzupelnilem to co wiedzialem najlepiej jak umiałem matt - Pią 18 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
nie mam najmeniejszego pojecia o tych SIPach i sponsoringach. nie kazdy jest oblatany w rajdach.
hehe to mogłeś wybrać łatwiejszy zestaw pytań wybierając "obojętność" na rajdy
Jakarti napisał/a:
ale uzupelnilem to co wiedzialem najlepiej jak umiałem
i o to chodzi!! dziękiJakarti - Pią 18 Lis, 2011
matt napisał/a:
hehe to mogłeś wybrać łatwiejszy zestaw pytań wybierając "obojętność" na rajdy
jak byla taka opcja to nie zauwazylem , sorry ziober - Pią 18 Lis, 2011 Ode mnie też poszło