Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Polos Punto HGT
Gotti - Pon 31 Lip, 2006 Temat postu: [K] Polos Punto HGT Moja dogorywa, więc czas j± wymienić. Nowa lub używana, w dobrej cenia wszelkie info proszę na priv b±dĽ kubusch@gmail.com
Pozdrawiam!
Jakarti - Wto 01 Sie, 2006
no gotti kurwa czekalem az Ci beda potrzebne nowe czesci i moge sie pochwailc wyjebistym kontaktem
tyle tylko, ze czesc bedzie przyslana pewnie do polski - chyba, ze poprosisz go zeby wyslal do szwajcarii nie wiem gdzue ty teraz jestes - w kazdym razie bedzie bez gwarancji i faktury.. ale za to prosto z wloch - oryginal - zaplacisz za sama czesc pewnie ze 200 zl.. max.. wymienilem jeszcze przed znalezieniem tego kontaktu prtzegub przedni prawy bo mi pierdolnal o 4 rrano jak wracalem do domu z paproci i zaplacilem z robicizna wtedy w ASO 500 wiec te 200 wydaje mi sie maxem.. cos jeszcze kurwa chcesz wymienic ? :DDDDD
c.d priv.
[ Dodano: Wto 01 Sie, 2006 ]
dlobra Gotti nie chce mi sie isc do pokoju.. jest ciemno i bym sie pewnie wyjebal ze 3 razy wiec puszcze CI pw rano albo raczej po poludniu - jutro mam 1st day off
Gotti - Wto 01 Sie, 2006
Aktualnie siedze w Oslo, ale w PL będę w okolicach wrzesnia więc pasuje!
Poproszę o priv
Dzięki!!!
[ Dodano: Wto 01 Sie, 2006 ]
potrzebuje całej, od skrzyni do koła, bo to się rozkręca
Jakarti - Wto 01 Sie, 2006
jak od skrzyni do kola to zaplacisz wiecej bo ja kupowalem tylko ta do kola.. dobra wysylam PW z numerem telefonu do tego Pana
Gotti - Czw 31 Sie, 2006
Oczywi¶cie załatwione, pochwała się należała!
Pzdr.
K.
|
|
|