Vlodarsky - Wto 22 Lis, 2011 Temat postu: [f] Szpiegdla mnie mistrz... niektórzy zasypiali ale mnie wkręcił
To znakomita ekranizacja bestsellerowego thrillera szpiegowskiego Johna le Carré w oscarowej obsadzie. Po raz pierwszy brytyjski wywiad zdradza tak wiele tajemnic, z pracy swoich najlepszych agentów. Przygody Jamesa Bonda przy tym filmie to opowieści dla grzecznych dziewczynek. George Smiley – agent mający dostęp do najpilniej strzeżonych tajemnic wywiadu, tocząc walkę z czasem rozpocznie śledztwo, które ujawni największy skandal w historii MI6.
martin.h - Wto 22 Lis, 2011 Kiedy Ty to oglądałeś jak premiera jest w piątek
A swoją drogą zwiastun bardzo zachęcający PiTT - Wto 22 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
Kiedy Ty to oglądałeś jak premiera jest w piątek
A swoją drogą zwiastun bardzo zachęcający
jest coś takiego jak pokaz przedpremierowy
Vlodarsky - Śro 23 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
Kiedy Ty to oglądałeś jak premiera jest w piątek
Nie ściągam filmów, nie wiem jak, nie mam czym.
PiTT napisał/a:
otóż to martin.h - Śro 23 Lis, 2011
Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:
otóż to
Chciałoby się napisać, się Warszawa bawiVlodarsky - Śro 23 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
Chciałoby się napisać, się Warszawa bawi
były dupy, zimne drinki, pokaz bielizny dla panów i czynne ubikacje!
Wracając do tematu - Kasia mówi, że książki tego typa są ciekawe, a film przynudza. Na szczęście nie czytałem książek Dużo spokoju jak w Drive ale i coś się trochę dzieje i fajna zagadka do rozwikłania generalnie. Ja polecam.Michał - Śro 23 Lis, 2011 mareczku, trzymaj sie standardu ... bo ani zdjęć, ani opisu, ani trailerka, nic kompletnieVlodarsky - Śro 23 Lis, 2011
Michał napisał/a:
mareczku, trzymaj sie standardu ... bo ani zdjęć, ani opisu, ani trailerka, nic kompletnie
Wszystko utrzymuje w tajemnicy ! Niestety dopiero jak martin.h uzna, że film jest coś wart to wrzucam ! obiecuje !PiTT - Śro 23 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:
otóż to
tak tak, tylko w Wawie są pokazy przedpremierowe M - Śro 23 Lis, 2011 "Warszawa solą w oku mym"Janusz - Śro 23 Lis, 2011
M napisał/a:
"Warszawa solą w oku mym"
co się czepiasz, przecież Ty i tak nie mieszkasz w Warszawie Jacek - Śro 23 Lis, 2011
Vlodarsky napisał/a:
martin.h napisał/a:
były dupy, zimne drinki, pokaz bielizny dla panów i czynne ubikacje!
Anonymous - Nie 27 Lis, 2011 Dobre Kino!!!!!!Greg - Pon 28 Lis, 2011 Chyba dziś na to pójdę za Vlodkową rekomendacją. Maciusiowy - Śro 30 Lis, 2011 film ciekawy, ale u mnie w kinoplex jakość obrazu była słaba, jakby go puścili z taśmy VHS...mieliście podobnie?