HydePark - [Śląsk] temat ekspercki - Ornontowice
szymlorek - Śro 23 Lis, 2011 Temat postu: [Śląsk] temat ekspercki - Ornontowice Chłopaki jak dojechać komunikacja publiczną do Ornontowic?
google jedyne info jakie wypluwa to że pks zlikwidowano i koniec kropka...
musze tam dojechać w niedziele z wro pkp pks , czymkolwiek słowem ale nie mam pojęcia czy z jakiegoś większego miasta dojeżdżają tam pksy?
Myślałem żeby jechać pkp do gliwic ale z gliwic nie widze pks do ornontowic..
Moze ktoś z Was ogarnia ten region i coś podpowie?
Jacek - Czw 24 Lis, 2011
rejon z dupy... większej wiochy to już chyba nie ma (przepraszam jak kogoś uraziłem )
jakiś jeden zjazd z A1 tam będzie więc musisz celować. z Gliwic pewnie jedzie jakiś PKS ale to tyle co mogę powiedzieć.
mi - Czw 24 Lis, 2011
może nie pomogę przesadnie, ale spytam z ciekawości: po kiego tam jechać? Jeśli dobrze kojarzę jakieś niedrogie osiedle tam budują/zbudowali, ale czy to wystarczający powód?
szymlorek - Czw 24 Lis, 2011
Lubie sobie pojechac na jakies zadupie czasem - takie hobby!
Pracodawca rozlicza mi tylko transport komunikacja publiczna wiec muze wykombinowac dojazd tam w niedziele i powrot z tamtad w piatek po poludniu
Jacek - Czw 24 Lis, 2011
nie wiem czy nie lepiej będzie dojechać z Knurowa albo nawet Rudy Śląskiej
Barejka - Czw 24 Lis, 2011
Byłem tam dwa razy na weselu w remizie, fajna okolica i dobre dupy
Przegladam wlasnie rozklady pks z gliwic i jest hoyy tak samo jak z rudy ale moze juz na miejscu okaze sie ze jezdza jakies busiki ktorych nie ma ujetych w rozkladzie czy cos, przeciez Ci ludzie tez musza jakos z tej dziury wyjezdzac..
Jacek - Czw 24 Lis, 2011
konno albo maluchami...
mi - Czw 24 Lis, 2011
oni ponoć na psach jeżdżą, później je zjadają. Ot - stary śląski zwyczaj.
Jacek - Czw 24 Lis, 2011
Karwa jak zwykle merytoryczna pomoc!
Pomuk dla wszystkich!
EmerytRs2 - Czw 24 Lis, 2011
o karwa ....
śnieg spadnie, kupisz kilka huskych i innych malamutów, zaprzęgniesz i jakoś to będzie.
mi - Czw 24 Lis, 2011
dobra - dość tego. Pewna postać, w pewnych kręgach znana i ceniona, podesłała mi właśnie linka:
http://rozklady.kzkgop.pl/index.php
|
|
|