mam dwie kolumny jamo x550, takie o
fest kolumny, może ze dwa razy głośniej grały, tłusto grają, z 5 lat mają,
nie mieszczą mi się w pokoju, są w stanie idealnym i szkoda to sprzedawać za grosze.. może ma ktoś jakieś małe głośniki na tył, na wymianę?
jakby ktoś, coś to proszę o pw
pozdro
mkKarQ - Pon 26 Gru, 2011 Jaki pieniazek Cię interesuje?PiTT - Pon 26 Gru, 2011 podłączam się pod pytanie, jaka cena?Janusz - Wto 27 Gru, 2011 z miniwiezy z Soniaka oddam mi - Wto 27 Gru, 2011 te Jamo konkretnie basem rypią nawet!
(z resztą pasma już niestety sporo gorzej)michool_vt - Wto 27 Gru, 2011
mi napisał/a:
z resztą pasma już niestety sporo gorzej
grozisz mi?
to nie jest sprzet dla audiofili, nawet nie dla hififili, moze dla monofili sie nada
jest spora kolumna, basik tłusty, tyle
karwa
KarQ napisał/a:
Jaki pieniazek Cię interesuje?
interesuje mnie podmiana na jakieś monitory tylne do 5.1, jak nic nikt nie ma to wsadze je do piwnicy i beda lezakować
Janusz napisał/a:
z miniwiezy z Soniaka oddam
biere!Janusz - Wto 27 Gru, 2011
michool_vt napisał/a:
interesuje mnie podmiana na jakieś monitory tylne do 5.1, jak nic nikt nie ma to wsadze je do piwnicy i beda lezakować
ziom, oddam Ci nawet całe creative 6.1 za to tyle ze z niedziałającym pilotem, tzn pilot jest w naprawie od 1.5 roku, koleś go chyba zgubił a bez pilota niestety nie działają michool_vt - Wto 27 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
ziom, oddam Ci nawet całe creative 6.1 za to tyle ze z niedziałającym pilotem, tzn pilot jest w naprawie od 1.5 roku, koleś go chyba zgubił a bez pilota niestety nie działają
pisząć monitory tylne do 5.1 chodziło mi o dwa głosniki, ktore mozna użyć jako tylne w zestawie 5.1 nie karwa caly zestaw malutkich popierdółek
chce sie zamienić bo te dwie lochy wielkie mi do wystroju nie pasują Janusz - Wto 27 Gru, 2011
michool_vt napisał/a:
nie karwa caly zestaw malutkich popierdółek
w rządku byś sobie 6 szt ustawił i dobrze by było Bart - Wto 27 Gru, 2011 Ja bym wziął te jamo z chęcią (charakterystykę mają pode mnie - bas narypia, reszta jakoś gra), ale nie mam nic do zaoferowania w zamian . Za to odebrał bym sobie własnoręcznie w Olkurzu.michool_vt - Wto 27 Gru, 2011
Bart napisał/a:
ale nie mam nic do zaoferowania w zamian
jak nie, jak tak Niemy - Wto 27 Gru, 2011 Mam Sony SS-F33H i tak się zastanawiam budzik - Wto 27 Gru, 2011 Ja mam monitory Canton LE 400, lekki oldschool ale łaadnie grają M - Wto 27 Gru, 2011 Ja mam glosniki wbudowany w monitor, strasznie słabo to gra Bart - Wto 27 Gru, 2011