Anonymous - Śro 28 Gru, 2011 Temat postu: [Zamienię] Pasy 3" czerowne MOMOna CZARNE również 3"
MOMO używane w stanie IDEALNYM http://imageshack.us/g/831/img1211h.jpg/GeKo - Śro 28 Gru, 2011 Rozważasz sprzedaż? jeśli tak to ile?Anonymous - Śro 28 Gru, 2011 jeśli chcesz kupić to proszę o propozycję to zamówię RRS'y od Mick'a GeKo - Śro 28 Gru, 2011 Homologacja się skończyła w 2008 czy to data prod?Anonymous - Śro 28 Gru, 2011 czekamy na Radka, bo wg mnie to data produkcji a wg Micka data zakończenia homo
ja je kupiłem od Radzia jak sprzedawał MOMO i leżały 2 lata w pudełku, chwilę jeździły w CC kolegi - 3-4 KJSy GeKo - Śro 28 Gru, 2011 no właśnie taka nietypowa ta homo, przeważnie jest napisane do not use after xxxx
albo do not valid xxxxAnonymous - Śro 28 Gru, 2011 Radek prawdę nam powie Greg - Czw 29 Gru, 2011 Na moich kupionych u Radka w tym samym okresie jest data ważności homo = 2013 chyba.CHRZANEK - Czw 29 Gru, 2011
GeKo napisał/a:
no właśnie taka nietypowa ta homo, przeważnie jest napisane do not use after xxxx
Takie to pokręcone w MOMO ale na metce jest data produkcji - tak jak na fotelach.
Zatem pasiory jeszcze mogą śmigac tu i ówdzie.
Pozdrawiam.
JarząbekGeKo - Czw 29 Gru, 2011 Czyli źe Grega zostaną dopiero wyprodukowane?
no właśnie taka nietypowa ta homo, przeważnie jest napisane do not use after xxxx
Takie to pokręcone w MOMO ale na metce jest data produkcji - tak jak na fotelach.
Poprawiam (chociaż poprawiać Dr. Chrzanka to wręcz bluźnierstwo! ):
Z jednej strony metki jest pieczątka z datą produkcji, a z drugiej nadrukowane "not valid after 20xx". Tak jest u mnie.
Moje:
Widać oba napisy (chociaż białej daty produkcji tylko kawałek).GeKo - Pią 30 Gru, 2011 No wiedzialem że gdzieś to musi być nadrukowane Anonymous - Sob 31 Gru, 2011 to jak Geko?GeKo - Sob 31 Gru, 2011 PWAnonymous - Sob 31 Gru, 2011 PW