M - Pon 02 Sty, 2012 Temat postu: Puchar Hothatch.org 2012Obecna koncepcja (podlega ciągłym zmianom):
1 Eliminacje:
A. 2x Ułęż
B. 2x Kielce
C. Poznań
2 Zasady:
A. Dobrze się bawimy i upalamy bez "warszawskiej napinki"
B. Pomiar robimy GPS'em
C. Wynik to średnia 3 najlepszych czasów
3 Klasy
A. do 1.6
B. od 1.6
C. Turbo
4. Koncepcje dodatkowe:
-jak zabraknie chetnych podepniemy eliminacje pod obcy trackday
-zwyciezcą jest oczywiście Kubas
A w sezonie torowym pierwszy kroczek zrobiony
http://cup.hothatch.org -> narazie wskazuje na nasz portal tylkoPiTT - Pon 02 Sty, 2012
M napisał/a:
A w sezonie torowym pierwszy kroczek zrobiony
http://cup.hothatch.org -> narazie wskazuje na nasz portal tylko
2 girls 1 CUP Gaydek - Pon 02 Sty, 2012 M, mamy już jakiś prowizoryczny kalendarz? pum - Pon 02 Sty, 2012 a jakaś koncepcja w ogóle jest?Bonczek - Pon 02 Sty, 2012 Czekamy na telefon z Malezji
Tak serio wiadomo coś? Ja będę wiedział z końcem stycznie, AKK ma się określić Yarko - Pon 02 Sty, 2012 puchar hothatch na Poznaniu ? luki - Pon 02 Sty, 2012 Pany powiedzcie gdybym chciał na jakiś tor wlecieć na trening muszę mieć OC NW w bolidzie? Bolid nierejestrowany... etcGaydek - Pon 02 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
puchar hothatch na Poznaniu ?
Jestem in tacz z Poznaniem, ale podobno Poznań nie ma być uwzględniony w generalce hot heczowego pucharu.M - Pon 02 Sty, 2012 Nie pum - Pon 02 Sty, 2012 siema - Pon 02 Sty, 2012 Zaczęło się...
Czemu Poznań nie? Ja jestem na tak! M - Pon 02 Sty, 2012
pumfkp napisał/a:
:rotfl:
TO była odpowiedź na inne pytanie
Już odpowiadam na wszystko.Yarko - Pon 02 Sty, 2012 a TOR Ułęż ?pum - Pon 02 Sty, 2012
M napisał/a:
TO była odpowiedź na inne pytanie
Już odpowiadam na wszystko.
taa zamotałem się M - Pon 02 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
M, mamy już jakiś prowizoryczny kalendarz?
Nie, kalendarz jest otwarty i pusty
pumfkp napisał/a:
a jakaś koncepcja w ogóle jest?
Jest oczywiście
Bonczek napisał/a:
Tak serio wiadomo coś? Ja będę wiedział z końcem stycznie, AKK ma się określić
Na twoje info bardzo liczę Bonku
Cytat:
Pany powiedzcie gdybym chciał na jakiś tor wlecieć na trening muszę mieć OC NW w bolidzie? Bolid nierejestrowany... etc
Muszę się dopytać
Gaydek napisał/a:
Jestem in tacz z Poznaniem, ale podobno Poznań nie ma być uwzględniony w generalce hot heczowego pucharu.
Jestem za tym aby na poznaniu było nasze "kryterium asów" ale żeby nie wliczać go do generalki.
Dużo osób nie pojedzie poznania ze względu na brak możliwości (jednak pare groszy trzeba ) więc zakładam że będą zniechęceni do reszty rywalizacji o punkty etc.
Następna propozycja jest aby best time wyliczać z 3 najlepszych przejazdów (pomysł kapitana Sparrow'a)