w sumie to na ... mi ta zabawka ale piję kolejne piwo to zalicytowałem (przecież po alkoholu powinno się mieć helikoptery)
..ale za 40 mogę łyknąć jak chcesz się pozbyć, daj znać, jutro będę kursował po wwa to mogę podjechać gdzieś Barejka - Nie 08 Sty, 2012 E tam lepiej kręcić własnym śmigłem GeKo - Nie 08 Sty, 2012
prawie 2 banie za 30latka, jedyny plus że pewnie nie bity Jakarti - Nie 08 Sty, 2012 jak sie sprawdza przebieg w helikopterach?
bo chyba nie ma licznika wylatanych godzinCassis - Nie 08 Sty, 2012 Jakarti, może jest licznik ile obrotów wykonał do tej pory wirnik? roj - Nie 08 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
prawie 2 banie za 30latka, jedyny plus że pewnie nie bity
ale pewnie przekładka z angola..M - Nie 08 Sty, 2012 Szkoda to sprzedawać Sam się pobaw takim helikopterem - przecież to zabawka dla dużego dziecka Cassis - Nie 08 Sty, 2012 Ja też dostałem helikopter od mikołaja. Ale bawi się nim głównie mój starszy o 11 lat brat jak mnie odwiedza. Duży dzieciak. roj - Nie 08 Sty, 2012 dałem czterdzieści i jeden .. jeb.ać biedę EmerytRs2 - Nie 08 Sty, 2012 zaraz przejrzę Ci konto.
udanych zakupów życzę