To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - kierownica do komputera

klimo - Czw 12 Sty, 2012
Temat postu: kierownica do komputera
Nie wiem czy bawicie się jeszcze grami komputerowymi czy już nie, ale może pomożecie :> Szukam jakie¶ kierownicy do pogrania w Richard Burns Rally. Nie zależy mi na jakim¶ topowym sprzęcie za grub± kasę, ale na jakie¶ przyzwoitej kierownicy na której da rade co¶ tam pojeĽdzić i która nie rozleci sie po kilku dniach grania. Na alledrogo nie jest tego zbyt wiele, a i to co jest za ciekawie nie wygl±da. Możecie polecić jaki¶ konkretny sprawdzony model? Pytam tutaj bo na innych forach to ludzie maj± tyle pojęcia o realistycznych doznaniach z prowadzenia wirtualnego samochodu że szkoda w ogóle podejmować dyskusje ;D :rotfl:
DeeS - Czw 12 Sty, 2012

Ja polece dwa modele.

Logitech G25/27 Topowa ale jednak roznica miedzy DFP ogromna, no i jakosc wykonania tej kierownicy bardzo dobra.

DFP (driving force pro) to tyle ciekawych w zasadzie jedyne godne polecenia kier.

misiek86electro - Czw 12 Sty, 2012

Ja nie gram nie mam czasu.
siema - Czw 12 Sty, 2012

DeeS napisał/a:
Ja polece dwa modele.

Logitech G25/27 Topowa ale jednak roznica miedzy DFP ogromna, no i jakosc wykonania tej kierownicy bardzo dobra.

DFP (driving force pro) to tyle ciekawych w zasadzie jedyne godne polecenia kier.

Pomuk dla DeeS'a i temat do zamknięcia :)

no name - Czw 12 Sty, 2012

klimo napisał/a:
Nie wiem czy bawicie się jeszcze grami komputerowymi czy już nie

Już nie, temat o grach z 185 stronami to jeden wielki pic :]

anjas - Czw 12 Sty, 2012

ja teraz na gry nie mam czasu, bo w skyrima zapier.dalam :D
Rasputin - Czw 12 Sty, 2012

DeeS napisał/a:
Logitech G25/27 Topowa

+10
Nic innego nie kupuj,bo nie warto :faja:

anjas - Czw 12 Sty, 2012

a jak mniejszy budżet to DFP
Ja w sumie troche godzin na niej przelatałem w różne gry na PC i na PS3 i jest naprawdę OK. Choć G27 na bank lepsza.

was79 - Czw 12 Sty, 2012

klimo napisał/a:
Nie wiem czy bawicie się jeszcze grami komputerowymi czy już nie

Obrażasz nas :lol2:

klimo - Czw 12 Sty, 2012

G27 za drogo. Driving Force GT to to samo co Driving Force Pro? I pisze, że to kiera do PS3 - do PC da rade to podpi±ć czy nie? Serio pytam bo sie nie znam na takich sprawach wogóle, technicznie to ja jeszcze w Austrowęgrzech jestem ;D

A takie co¶ jak Tracer Zonda albo Saitek Wibration nadaje sie na co¶?

M - Czw 12 Sty, 2012

Kupiłech momo racing za 180zł z allegro w stanie miętowym i daje radę :D
was79 - Czw 12 Sty, 2012

stary bierz Driving Force GT, nic innego lepszego w cenie do 5 stów niema. Wiem bo sam szukałem. Jest napisane, ze do ps3, ale sterowniki do pc s±, wystarczy popatrzećna youtube jak ludziska na pctach pomykaj±
iQ - Czw 12 Sty, 2012

M, w sensie ze ladnie pachnie? :>
M - Czw 12 Sty, 2012

iQ napisał/a:
M, w sensie ze ladnie pachnie? :>

Tak, w sumie nówka z pudełka

iQ - Czw 12 Sty, 2012

Bede musial pomacac przy nastepnej okazji :faja: