Maciusiowy - Pon 16 Sty, 2012 Temat postu: Nocleg w Warszawceheja - byłbym wdzięczny za wszelkie dane dotyczące jakiegoś fajnego hotelu w pobliżu tego miejsca: Bureau Veritas ul. Migdałowa 4. Mudlmy siem M - Pon 16 Sty, 2012 Ja Ci nie pomogę, to nie moje rejony Kuner - Pon 16 Sty, 2012 Możesz nocować w Raszynie w hotelu i zjesz coś na mieście, a na miejsce sobie dojedziesz Anonymous - Pon 16 Sty, 2012 Na Ursynowie to nie wiem czy są jakieś hotele
P.S.: Do Szczyrku to Ci się nie chciało przyjechać a do Warszawy to tak... M - Pon 16 Sty, 2012 Napewno coś się znajdzie.
Maciuś samochodem będziesz się poruszał?Maciusiowy - Pon 16 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
P.S.: Do Szczyrku to Ci się nie chciało przyjechać a do Warszawy to tak...
Dupnąłem clubbym w krawężnik podczas tych największych opadów śniegu (krafensznik /Oskar) i jakoś nie miałem weny, żeby lecieć do szczyrku
AleX_R53 napisał/a:
Na Ursynowie to nie wiem czy są jakieś hotele
Tutaj -> Puławska Residence możesz sobie pomieszkać nad salonem Lotusa
czy to w pobliżu miejsca, które wpisałem?
M napisał/a:
Maciuś samochodem będziesz się poruszał?
przyjeżdżam z Bielska metrem
a tak serio...będę furo służbowo M - Pon 16 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
a tak serio...będę furo służbowo
Maciuś jeśli nie będziesz się poruszał w godzinach szczytu to możesz sobie wziąć hotel gdziekolwiek byłe nie w ścisłym centrum.Maciusiowy - Pon 16 Sty, 2012
M napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Maciuś jeśli nie będziesz się poruszał w godzinach szczytu to możesz sobie wziąć hotel gdziekolwiek byłe nie w ścisłym centrum.
szkolenie pewnie od 9, więc raczej godziny szczytu...
tak w ogóle to będzie jakoś 6.02 - 9.02, więc można by jakiegoś spota ogarnąć - będę niejadącym kopciuchem tdi M - Pon 16 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Maciuś jeśli nie będziesz się poruszał w godzinach szczytu to możesz sobie wziąć hotel gdziekolwiek byłe nie w ścisłym centrum.
szkolenie pewnie od 9, więc raczej godziny szczytu...
tak w ogóle to będzie jakoś 6.02 - 9.02, więc można by jakiegoś spota ogarnąć - będę niejadącym kopciuchem tdi
Cos wymyślimy.
Yarko? Anonymous - Pon 16 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
czy to w pobliżu miejsca, które wpisałem?
4km... to chyba nie daleko?
Maciusiowy napisał/a:
Dupnąłem clubbym w krawężnik podczas tych największych opadów śniegu (krafensznik /Oskar) i jakoś nie miałem weny, żeby lecieć do szczyrku
Współczuje.
Maciusiowy napisał/a:
tak w ogóle to będzie jakoś 6.02 - 9.02, więc można by jakiegoś spota ogarnąć
Tak.Maciusiowy - Pon 16 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
Współczuje.
dejże spokój Anonymous - Pon 16 Sty, 2012
Maciusiowy napisał/a:
dejże spokój
to nie współczuje Maciusiowy - Pon 16 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
dejże spokój
to nie współczuje
płacz! zefir - Pon 16 Sty, 2012 pacz!Anonymous - Pon 16 Sty, 2012 BEST WESTERN Hotel PORTOS