Słowotwórstwo uprawiane w aukcji, więc tu się nie rozpisuję Franek - Pon 16 Sty, 2012 ładna PiTT - Pon 16 Sty, 2012 fajna furaKamill - Pon 16 Sty, 2012 Spalanie jeżeli jest takie jak piszesz to naprawde respekcik dla hondy i automatuFranek - Pon 16 Sty, 2012 Walle, pracujesz w tvnwarszawa ?Walle - Pon 16 Sty, 2012
Kamill napisał/a:
Spalanie jeżeli jest takie jak piszesz to naprawde respekcik dla hondy i automatu
Najwięcej spaliła 11,6 l/100. Automat to tradycyjna miękko przełączająca przekładnia hydrokinetyczna z możliwością zmiany sekwencyjnej (może z trzy razy z tego korzystałem).Walle - Pon 16 Sty, 2012
Franek napisał/a:
Walle, pracujesz w tvnwarszawa ?
miałem conieco z nią wspólnego , ale już tvn warszawa (tv przynajmniej) umarło śmiercią naturalną....anjas - Pon 16 Sty, 2012 fajna honda, czerwonych samochodów nie lubię, ale do tego accorda pasuje.Franek - Pon 16 Sty, 2012 Możemy wybrać felgę.
Jakąś czarną 18"
rasta - Pon 16 Sty, 2012 Fela robi robotę Walle - Pon 16 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Fela robi robotę
Czarna do czerwonego pasuje - zobaczyłem jak założyłem zimowe stalówki I dlatego też kołpaków brak (leżą w garażu). Taki styl "czarnafelgapokazujeżestaćmnienaoponyzimowe" jak określił kumpel kosmita - Pon 16 Sty, 2012
Walle napisał/a:
czarnafelgapokazujeżestaćmnienaoponyzimowe
dokładnie, znam takiego gościa, co zdejmował na zimę kołpaki: " że niby mam komplet alusów na lato" Franek - Pon 16 Sty, 2012 Walle - Pon 16 Sty, 2012 Gdybym tylko nie nosił się ze sprzedażą , może propo dla nowego nabywcy...?
Fajna. Pasowałaby.nox - Wto 17 Sty, 2012
Walle napisał/a:
Kamill napisał/a:
Spalanie jeżeli jest takie jak piszesz to naprawde respekcik dla hondy i automatu
Najwięcej spaliła 11,6 l/100. Automat to tradycyjna miękko przełączająca przekładnia hydrokinetyczna z możliwością zmiany sekwencyjnej (może z trzy razy z tego korzystałem).
hyba na kompie qde nie wierze jeździęłm taką w sedanie w manualu 2007/8 i tyle paliła przy czylaltowej jeździe w mieście bez warszawskich korków .