Novikow jako jedyny z czołówki nie testował, szybko adaptuje się do nowych warunków. Wiadomo że wyniki SD są nie miarodajne a dwa przy braku superrally ten rajd pewnie ukończy połowa stawki (obstawiam 2xS2000 w top8) niemniej jednak jakiś pogląd na szybkość zawodników jest. Prawdziwe ściganie zaczyna sie od jutra i potrwa 5 dni. Dzięki ostatnim wydarzeniom będzie można śledzić zmagania na ES (niestety bez relacji live)
faldzip - Wto 17 Sty, 2012 Petter GOGOGOGOOGOOOOOO!!! martin.h - Wto 17 Sty, 2012 Ciekawe co Loeb myśli patrząc na Novikowa, fajna fota
Wynik testowego zupełnie z dupy, poczekajmy na pierwsze odcinki kp - Śro 18 Sty, 2012 Gdzie w necie najlepiej śledzic WRC w tym sezonie?faldzip - Śro 18 Sty, 2012 no wlasnie, co de fak jest z ta strona wrc.com?faldzip - Śro 18 Sty, 2012 a dobra juz wiem - FIA rozwiazalo umowe z NOS i a ci zabrali sie razem ze swoimi split time'ami faldzip - Śro 18 Sty, 2012 znalazlem: http://www.ewrc-results.c...onte-Carlo-2012was79 - Śro 18 Sty, 2012 fajnie sam ze sobą dyskutujesz faldzip - Śro 18 Sty, 2012
was79 napisał/a:
fajnie sam ze sobą dyskutujesz
no wlasnie mialem napisac, ze fajnie tak podyskutowac wreszcie z kims mądrym na tym forum oczywiscie tylko pod nieobecnosc kubasa kubas - Śro 18 Sty, 2012
faldzip napisał/a:
oczywiscie tylko pod nieobecnosc kubasa
jestem tu cały czas!GeKo - Śro 18 Sty, 2012 Jak widać niespodzianek nie ma póki co
Poza tym że myślałem że Ogier, to ogra Bronka jak chce.martin.h - Śro 18 Sty, 2012 Sordo ciśnie od początku
Kościuszko przyjął ładny wpie.rdol od Bryana 106 - Śro 18 Sty, 2012
szkoda tylko ze w tv nie ma relacji live jak rok temu z irc :(faldzip - Śro 18 Sty, 2012 BB pocisnal tez Ogiera
ale po drugim oesie na prowadzenie wysunal sie Latvala! oby w nic nie przyperniczylrallyfilip - Śro 18 Sty, 2012 Bryan przyhaczył mostek na OS 2 i starcił prowadzenie, mam nadzieje, że uda mu się pojechać dalej i to bez większych strat
Kościuszko miał kłopoty i stracił prawie 3 minuty, ale Bertelli już musi się wycofać i jeśli Polak dotrze do mety bez poważnych przygód, będzie miał praktycznie gwarantowaną wygraną w PWRC.
- Michał idzie na miszcza