michool_vt - Wto 17 Sty, 2012 Temat postu: wybór/rozkmina eksperckaktóry lepsiejszy, czemu, dlaczemu i wogole, po ekspercku, dziekuje,
tendencja RWD
pozdrawiam
vs.
vs.
vs.
???M - Wto 17 Sty, 2012 Otworzyłeś puszkę pandora
Moim zdaniem lepsze rwd z silnikiem centralnie niż z przodu. To chyba nawet konkluzja.kubas - Wto 17 Sty, 2012 Ekspercko mogę rzucić tylko tyle że przy pierwszej MR2 coś tam dłubali inżynierowie Lotusa i to za nia przemawia. Druga MR2 to już chyba stary japończyk dość więc mogą być problemy.
E36 fajne ale to już nie to rozłożenie mas co w tojce, zakładając że chciałbym z 6 cylindrowcem to w ogóle słaby rozkład się robi choć ludzie dają tym rade...
Za BMW przemawia masa części i modów i zamienność różnych gratów pomiędzy wieloma modelami kubas - Wto 17 Sty, 2012
M napisał/a:
To chyba nawet konkluzja.
agreezefir - Wto 17 Sty, 2012 ja bym szedl w BWM ze wzgledu na dostep i cene czesci,
wybor przelozen , czesci blacharskich , koszt mostow i opcje dlubania .
powiem wiecej szedl bym w taka e30 i do tego lekki silnik, sensowny zawias , przelozenie 4.10 i bawic sie na calego.no name - Wto 17 Sty, 2012 Compakt daje radę, znam osobę która wsadziła
tam motor z M3 i ostro to upalakubas - Wto 17 Sty, 2012
zefir napisał/a:
ja bym szedl w BWM ze wzgledu na dostep i cene czesci,
wybor przelozen , czesci blacharskich , koszt mostow i opcje dlubania .
powiem wiecej szedl bym w taka e30 i do tego lekki silnik, sensowny zawias , przelozenie 4.10 i bawic sie na calego.
o tak e30 318is z cudami wiankami to dobre wyjście Maciusiowy - Wto 17 Sty, 2012 ten konkretny compact ze zdjecia extra!GeKo - Wto 17 Sty, 2012 A mnie się podoba ta z drugiego zdjęcia. Mój znajomy taką ma i coś tam modzi. Jak coś to dam Ci namiar.Bonczek - Wto 17 Sty, 2012 BMW wyjdzie najtaniej.zefir - Wto 17 Sty, 2012 japonskie rwd sa dobre do upalania jak w parze idzie worek pieniedzy plus cierpliwosc z dostepnoscia czesci Bonczek - Wto 17 Sty, 2012 Chyba, że się kupuje w miarę zdrową budę s13 i do tego RB Anonymous - Wto 17 Sty, 2012 Odpuść sobie japońskie wynalazki,o mr2 i jej ujowych silnikach moze cos powiedziec mi.
Tylko bmw,fakt ze trakcje ma duzo gorszą niz mr2 ale za to jest tanie,rozkminione,miliard czesci seryjnych i do dłubania w dobrych cenach.Kupujesz e36 323/325/328 i masz od cholery zabawy a jak bedzie ci mało mocy ładujesz silnik z m3 i masz grubą fure nadal za smieszne pieniądze
gdybym nie miał puga to juz jechałbym po to auto
http://rajdowypoznan.com/...e578faa34#42879zefir - Wto 17 Sty, 2012 no to faktycznie niskobudzetowy projekt