To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [P] Serwis Land rover'a w warszawie , ktos zna poleca ?

nox - Śro 18 Sty, 2012
Temat postu: [P] Serwis Land rover'a w warszawie , ktos zna poleca ?
Zna ktoś z szanownego grona dobry serwis Landów , taki który ogarnia mam do tego sprzęt i jest równie ogarnięty cenowo , bo czasami naprawde ludzie nie mają granic i idą po bańdzie z ceną :)
Anonymous - Pią 20 Sty, 2012

Po zakończeniu gwarancji, bo ASO na Waszyngtona w Warszawie to jakieś nieporozumienie przenieśliśmy się do Morgan Auto ul. Bokserska 59 tel 22 857 48 58

przegląd olej filtry w ASO 2600 w Morgan 1100 zł - te same części w obu firmach ;)

nox - Pią 20 Sty, 2012

ee chodzi o serwis starego landa 2003 discovery II
Vlodarsky - Pią 20 Sty, 2012

Na Jubilerskiej też chyba coś takiego było ?

Dałem przykład na nowszym aucie, ale polecany jest przez sporo osób która mają LR
Kuner - Pią 20 Sty, 2012

kiedyś widziałem takiego na ulicy. Ładny samochód. :rotfl:
Kamill - Pią 20 Sty, 2012

Bardzo fajne auto, 2,5td w automacie i można usnąć za kierownicą, a na lekkim lifcie, szerszej feldze i większej oponie, mmmhhm, jeździł bym :)

Kamill napisał/a:
Bardzo fajne auto, 2,5td w automacie i można usnąć za kierownicą, a na lekkim lifcie, szerszej feldze i większej oponie, mmmhhm, jeździł bym :)
'

tam TDS siedzi ?

Bonczek - Pią 20 Sty, 2012

Tak, 525 z 5er`a. Ale podobno sie jebie bo polaki nie dbajo.

Bonczek napisał/a:

MIałem , wiem , mój sie nie jebał bo był po cipie :D

nox - Pią 20 Sty, 2012

Bonczek napisał/a:

te silniki nie maja nic z sobą wspólnego td5 w LR to 5 cylidrowy silnik konstrukcji LR relatywnie nisko awaryjny . pompowtryski są holernie drogie około 1400 szt :D zato wytrzymują przebiegi 500 tyś bez problemów ... takie chodza legendy ;)

nox - Pią 20 Sty, 2012

Kamill napisał/a:

no brat ma po liftowego w automacie i nawet wieksze koło jest zalozone choć to taka "bulwarówka" niż terenówka fajny jest ale nie wiem na asfalcie usnac chyba z nudów :D choć angole mają gotowe kity na 200 KM :D

Vlodarsky - Pią 20 Sty, 2012

Poza tym ten egzemplarz lata na Millersie :) I jest w pięknym stanie.
Bonczek - Pią 20 Sty, 2012

nox napisał/a:
Bonczek napisał/a:

te silniki nie maja nic z sobą wspólnego

Serio? :rotfl:

nox - Pią 20 Sty, 2012

no serio serio do range wsadzali silniki bmw o oznaczeniu DSE które się ponoć sypały td5 w landach discovery II to zupełnie inna konstrukcja jakość itp :)