Cena 200zł za komplet.Yarko - Pi± 20 Sty, 2012 Temat postu: Re: [S] Tarcze ATE Tył Clio Sport + łożyska SNR
GeKo napisał/a:
-Tarcze nówki
-łożyska nówki
Tarcze, bez pier¶cieni i nie da się dokupić do nich pier¶cieni.
Idealna opcja dla tych którzy chc± wywalić ABS, a s± wła¶nie na wymianie tarcz.
Komplet 370zł
Grzesiu, czemu się nie da ?GeKo - Pi± 20 Sty, 2012 Bo w oprginale jest pier¶cień o ¶red wewn. 75mm a tu jest 72mm. Nigdzie takiego pier¶cienia nie znalazlem.Yarko - Pi± 20 Sty, 2012 ale to nie możesz zostawić tych pier¶cieni które masz nabite na tarcze ? liczy się ilo¶ć zębów i ¶rednica zewnętrzna, a nie wewnętrzna, albo nie rozumiem co napisałe¶
ja kupowałem tarcze speedmaxa najtańsze z intercarsu i one były bez pier¶cieni, które kupiłem póĽniej na allegroiQ - Pi± 20 Sty, 2012 Ale jak ma zalozyc pierscien o srednicy wewnetrzej 75 na tarcze gdzie pasuje pierscien ze srednica wewmetrzna 72mm? Seryjny pierscien jest o 3mm za duzy na ta tarcze.
Tak ja to zrozumialem.Mrozu - Pi± 20 Sty, 2012 U tokarza dorobić dodatkowy pier¶cień który wejdzie w ten od ABSu i dopiero założysz na tarczeGeKo - Pi± 20 Sty, 2012 iQ, Dobrze zrozumiał.
Mrozu, Sorry ale to za duża rzeĽba.Mrozu - Pi± 20 Sty, 2012 Dajesz stare i nowe tarcze do tokarza i za grosze on zrobi to za CiebieWuRC - Pi± 20 Sty, 2012 Ale po co komu ABS GeKo - Pi± 20 Sty, 2012
Mrozu napisał/a:
Dajesz stare i nowe tarcze do tokarza i za grosze on zrobi to za Ciebie
A w miedzyczasie trzymam auto na kołkach pod domem .
Tak czy inaczej to rzeĽba pier¶cień na pier¶cien i 10zl to nie bedzie kosztować 50-80zl obstawiam taka robota.
WuRC z jednej strony wkurza mnie ABS zwłaszcza zim±, ale bez korektora nie idzie tego ogarn±ć żeby działało jak należy, nie będę pruł auta, od tego mam AXa kubas - Pi± 20 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
Mrozu napisał/a:
Dajesz stare i nowe tarcze do tokarza i za grosze on zrobi to za Ciebie
A w miedzyczasie trzymam auto na kołkach pod domem .
Tak czy inaczej to rzeĽba pier¶cień na pier¶cien i 10zl to nie bedzie kosztować 50-80zl obstawiam taka robota.
WuRC z jednej strony wkurza mnie ABS zwłaszcza zim±, ale bez korektora nie idzie tego ogarn±ć żeby działało jak należy, nie będę pruł auta, od tego mam AXa
Hehehe wykorzystam ten temat i jutro pokażę ci dopiero co to rzeĽba w układzie hamulcowym Janusz - Pi± 20 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
wkurza mnie ABS zwłaszcza zim±, ale bez korektora nie idzie tego ogarn±ć żeby działało jak należy
a czujnikiem?? u mnie sprawdzało sie wy¶mienicie WuRC - Pi± 20 Sty, 2012 Janusz, u GeKo z czujników ABS korzysta prędko¶ciomierz, więc u niego ta opcja chyba odpada.GeKo - Pi± 20 Sty, 2012 Jak takie cwaniaczki bez ABSu to niech który przytuli moje tarcze EmerytRs2 - Sob 21 Sty, 2012