przeciez to jest android. wejdz na strone racechrono i zobacz na co jest ten soft.Mrozu - Nie 22 Sty, 2012 No właśnie jak czytam to racechrono v2 powinien działać na androidzie. Na razie ściągnąłem wersje na XP na netbooka i zastanawiam się czy po prostu do niego nie kupić GPS na BT.Yarko - Nie 22 Sty, 2012 poczytałem trochę i wg. mnie najlepszą opcją jest iphone + harry's lap timer i do tego dobry, zewnętrzny odbiornik GPS po BT
na androida jest aplikacja trackmaster, do tego również wypadałoby kupić zewnętrzny odbiornik GPS po BT i w zasadzie mamy to samo, ale w Harry's mamy już wgrany tor poznań
Maćku, jaki zewnętrzny odbiornik GPS polecasz ?rasta - Nie 22 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
Maćku, jaki zewnętrzny odbiornik GPS polecasz ?
Też się przyłączam do pytania M - Nie 22 Sty, 2012 Cokolwiek na chipie MTKII, nie pamiętam dokładnie symbolu tego emteka.
Jeszcze QSTARZ - ale to niech siema napisze bo on gdzieś to dostał w bardzo dobrych pieniądzach.Można go poznać po tym że ma 66 kanałów.
Minimum 5Hz (ja mam) Siemowy i Puma mają 10hz ale to już niewielka różnica jest.
Ja mierzę na racechrono bo jest darmowe i sprawdzone
Na andro by było fajnie mieć coś dobrego za free ale nie widziałem niczego takiego.Janusz - Nie 22 Sty, 2012
M napisał/a:
Cokolwiek na chipie MTKII
ja mam takie cos na tym chipi, warte chyba ze 100 zł, znalazłem leżące w szafie i się korzące wchodzę w opcje programu i mogę zmienić na 5hz, ale czy jestem w stanie sprawdzić czy to napewno tak działa??M - Nie 22 Sty, 2012 Tak, zobacz jak szybko Ci ładuje dane w okienku obok
To widać wizualnie Kenet - Nie 22 Sty, 2012 Ja kupiłem całkiem fajnego palma HP, do tego odbiornik właśnie 5Hz z uchwytem, ładowarką itp. itd. za 200 zł.
Tak to właśnie to, Yarko możesz śmiało brać
To jest bardzo dobry chip gps, śmigałem na tym w wakacje i bije na głowe wbudowane gpsy pod względem dokładności i zasięgu Bateria starcza na dwa dni jazdy rasta - Nie 22 Sty, 2012 Trza łyknąć nie ma wyjścia Anonymous - Nie 22 Sty, 2012
Yarko napisał/a:
poczytałem trochę i wg. mnie najlepszą opcją jest iphone + harry's lap timer i do tego dobry, zewnętrzny odbiornik GPS po BT
na androida jest aplikacja trackmaster, do tego również wypadałoby kupić zewnętrzny odbiornik GPS po BT i w zasadzie mamy to samo, ale w Harry's mamy już wgrany tor poznań
No popatrz Ty popatrz... kto Ci to napisał?
z jedną różnicą... nie żaden odbiornik GPS po Blututu tylko TomTom CarKit.Mrozu - Nie 22 Sty, 2012
rasta napisał/a:
Trza łyknąć nie ma wyjścia
Dokładnie. To jeszcze niech ktoś napisze jakiego wybrać taniego Palmtopa chyba, że może być netbook z BT działający na XP, bo pod niego też jest racechronoGaydek - Nie 22 Sty, 2012 Nic z tego nie kapuję
Na pokładzie Android 2.3. Czego brakuje? Yarko - Nie 22 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
No popatrz Ty popatrz... kto Ci to napisał?
Aleksander to napisał kilka stron wcześniej Yarko - Nie 22 Sty, 2012
Gaydek napisał/a:
Na pokładzie Android 2.3. Czego brakuje?
brakuje trackmastera i dobrego Giepeesa zewnętrznego