Nie przejmuj się. Wszystko jest w porządku. Co najwyżej ktoś wyciągnie Ci, że nie dałeś tutaj zdjęć siostry, ale generalnie jest wszystko OK. Wiesz, gdybyś zapytał o to jak uzyskać 100KM z litra... Mało kto tutaj martwi się licznikami. Czekaj cierpliwie... około 10tej strony tego wątku może pojawić się właściwa odpowiedź na Twoje pytanie.
Barejka - Wto 24 Sty, 2012 U mnie w liczniku dziala tylko obrotomierz i po co wiecej? Kryha - Wto 24 Sty, 2012 Ja się nie znam, ale sie wypowiem. Chcesz ciemne tarcze czy białe ?
Na ile kości masz licznik? Linka czy elektroniczny ? Grzesiek VTS - Wto 24 Sty, 2012 Da sie tylko trzeba przerobic kosci z 5 na 2 ... Tyle wiem jak cos to wtyczki mam i licznik z anglika w milach martin.h - Wto 24 Sty, 2012 Grzesiek w technicznym was79 - Śro 25 Sty, 2012 Bart - Śro 25 Sty, 2012 pw krzysiek_ - Śro 25 Sty, 2012 acik666, www.club106.pl Tam jest parę tematów o licznikach, poszukaj sobie.acik666 - Śro 25 Sty, 2012 Pytam bo mój licznik jest przypalony od tyłu i nie działa podświetlanie, nawet go nie dotykam bo się rozleci heheh
Mam saxo 1997 rok tak że nie elektoniczny ale zegarek za to elektroniczny hehe
aa czyli to taka ogólna szydera była
Są jakieś liczniki do 190 km/h na allegro i w sumie mogą być bo i tak od 100 będzie zaklejony
ale nie wiem czy będzie dobrze pokazywał.
Jak by ktoś z was miał zegar starego typu to proszę o info.GeKo - Śro 25 Sty, 2012 acik666, Siema Patryk, szydera i spam to esencja tego forum . Nigdzie tak miło nie spędzisz czasu jak tutaj.
No może jeszcze na odlotach acik666 - Śro 25 Sty, 2012 hehe no zauwazyłem Maciusiowy - Czw 26 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
szydera i spam to esencja tego forum
protestuję!!!
tutaj tylko ekspercko-hipsterskie dyskusje na dywanie Bart - Czw 26 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
szydera i spam to esencja tego forum
też mnie to drażni. Ja nigdy nikogo tutaj nie wyszydzałem, a spamem się brzydzę, o!