Walle - Pią 27 Sty, 2012 Temat postu: Renowacja youngtimer'aSprowadziłem z kolegą BMW E30 320i "wąska lampa" 2-door 1987 rok, auto jest już technicznie dopieszczone mniej więcej (jakieś 5.000 pln), niestety blacha wymaga pracy, np. progi są prawdopodobnie do wymianki, nadkola z tyłu troszkę, pas tylny...
Szukamy kogoś kto podejmie się kompleksowej renowacji auta, podłoga, może lakierowanie całego saamochodu (kolor jest Alpinweiss I).
Podejście profesjonalne, fundusze myślę, że dające radę.
Chętnie przyjmę sprawdzone, polecane kontakty. W grę wchodzi w sumie cały kraj, bo nie wiem, czy Wawa i okolice będą najlepsze, napewno będą najdroższe....
Z góry dzięki.Bart - Pią 27 Sty, 2012 król życia Maliniak (Tarnowskie Góry), serio. Tylko z terminami będzie u niego ciężko.nox - Pią 27 Sty, 2012 tanio nie ale mega dobry zakład blacharsko lakierniczy i na bmw się wybitnie znają http://www.perfectcar.pl/pl/fakty.phpWalle - Pią 27 Sty, 2012 czy te miejsca znacie z jakiś konkretnych opowieści, samochodów, czy tylko ze słyszenia?Bart - Pią 27 Sty, 2012 ziom, proszę CięWalle - Pią 27 Sty, 2012
Bart napisał/a:
ziom, proszę Cię
Proście, a będzie Wam dane. Nie widzę nic dziwnego w tym pytaniu. Chciałbym usłyszeć, że na przykład "mój kolega Marek robił tam renowację SEC-a i jest zajebiśśście zadowolony".M - Pią 27 Sty, 2012 Maliniak to król świata
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3c3nZHbvE_0?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/3c3nZHbvE_0?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>Bart - Pią 27 Sty, 2012 mój kolega Marek (aka Maliniak) różne samochody w życiu odbudowywał i naprawiał, robi to do dziś, w dodatku starannie i porządnie.nox - Pią 27 Sty, 2012 Marka równiez polecam ogarnia różne wynalazki stare i nowe
goście których ja poleciłem od lat zajmują sie lakiernictwem oraz blacharstwem widziałem odbudowaną przez nich blacharsko 850 i lakierowane x5 moj dobry znajomy korzysta z ich usług od lat i mega ogarniają .GeKo - Pią 27 Sty, 2012
Widziałem kilka ich robót i raczej są droższi o jakieś 15% względem konkurencji, ale naprawde ładnie kładą lakier.
Natomiast w ciul liczą za pierdoły typu montaż listew
50zł szt nox - Pią 27 Sty, 2012 zależy jak się pogada GeKo - Pią 27 Sty, 2012 nox, Ja już mialem cenę po rabatach, serio za pierdoły sobie grubo policzyli.
Wycena clio
2xblotniki tylne- 2x450zl
1xzderzak tylny - 350zl
1xklapa tylna - 350zl
Rozb.i skladanie - 300zl
Klejenie listew na blotnikach -2x50zl
Wycinanie i wklejanie szyb tylnych- 150zl(jeżeli będzie trzeba)
Generalnie większość lakierników składanie i rozbieranie ma wliczone w cenę lakierowania. A demontaż zderzaka i klapy 300zł sorry ale to jest maks 1-2h roboty na obie czynności.
P.S i tak tam oddam na robotę, bo chce mieć na tip top zrobione wsio.Bonczek - Pią 27 Sty, 2012 Przynajmniej listwa pewnie jest zamontowana na spinki i z pianką izolująca a nie na klej do szyb bez szyny montażowej pcs - Pią 27 Sty, 2012 a ja bym sie powaznie zastanowil czy nie poszukac karoserii niezardzewialej ....
moj pierwszy dziadek rocznik 81 po rozebraniu zostal wyceniony przez dobrego fachowca ale na wsi na 12500 .... i to nigdy by nie bylo to samo co fabryka. Blacharz sam mi odradzal dlubanie tego i kazal kupic nowa bude co niniejszym uczynilem. To nie jest jaguar z lat 50tych.Franek - Pią 27 Sty, 2012 to jest dobre: