Dariano - Wto 07 Lut, 2012 Temat postu: Garaż warsztat coś ogrzewanegoMam prośbę, zapytanie, do ludków z Wawki najlepiej Mokotów, Ochota .
Jak w temacie potrzebuję wstawić zamarźniety samochód do miejsca w którym temperatura przekracza +0 C jakiś garaż , warsztat itp. na jedną noc dobę. Osoby które mogą pomóc mi w tym temacie proszę o odpowiedz.Młody Papież - Wto 07 Lut, 2012 dlaczego/co i jak chcesz odmrozić?
pytam, bo może Ci to zająć dłużej niż myśliszDariano - Wto 07 Lut, 2012 Peugeot Partner w dyszlu nie używany od jakiegoś miesiąca nie chce zapalić, podejrzewam że parafina się wytrąciła z paliwa i bym go gdzieś rozgrzał + ew. wymienił filtr paliwa.Młody Papież - Wto 07 Lut, 2012 ach to tak
przeszło mi przez głowe, że może chodzi o wode w ukł chłodzenia...
ale nieeeeeee
nie pomoge wiec zycze powodzenia
i polecam wymienić filtr martin.h - Wto 07 Lut, 2012
Dariano napisał/a:
Peugeot Partner w dyszlu nie używany od jakiegoś miesiąca nie chce zapalić, podejrzewam że parafina się wytrąciła z paliwa i bym go gdzieś rozgrzał + ew. wymienił filtr paliwa.
Wada fabryczna ? Młody Papież - Wto 07 Lut, 2012 znawca życia
nie nadążam ignorować tematów, w których pojawia się ta postać
przepraszamJacek - Wto 07 Lut, 2012 znawca życia
nie nadążam ignorować tematów, w których pojawia się ta postać
przepraszamMłody Papież - Wto 07 Lut, 2012 was79 - Wto 07 Lut, 2012 w sumie mnie to yebie i słucham tej idiotycznej piosenki:
Jakarti - Śro 08 Lut, 2012 wez no zadzwon do mnie synek.
mogę Ci pomoc Greg - Śro 08 Lut, 2012 Mój garaż niestety jest naziemny i jest w nim zimno jak cholera nox - Śro 08 Lut, 2012 u siebie mam +15 ale w Katowicach pasuje ? Jakarti - Śro 08 Lut, 2012 nie zadzwonil..Maciusiowy - Śro 08 Lut, 2012
was79 napisał/a:
w sumie mnie to yebie i słucham tej idiotycznej piosenki:
no name - Śro 08 Lut, 2012 Dariano, może parking w galerii handlowej