qbus - Wto 07 Lut, 2012 Temat postu: Prośba o ocenę/pomoc w tworzeniu wwwProszę o zajrzenie oraz ewentualną pomoc w przeredagowaniu strony www firmy w której pracuję. Ktoś nam to stworzył, w ogóle nie jesteśmy z tego zadowoleni i staramy się z tym zrobić co się da aby to jakoś sensownie wyglądało.
www.betkowski.net
pozdro.Jakarti - Wto 07 Lut, 2012 pracujesz u Betkowskiego?!?!!?!? Bart - Wto 07 Lut, 2012 +1qbus - Wto 07 Lut, 2012 Tak, tylko to jest Bętkowski nie Bełtowski
Młody zresztą też pracuję razem ze mną, albo ja z nim.Janusz - Wto 07 Lut, 2012
Jakarti napisał/a:
pracujesz u Betkowskiego?!?!!?!?
qbus napisał/a:
Proszę o zajrzenie oraz ewentualną pomoc w przeredagowaniu strony www firmy w której pracuję. Ktoś nam to stworzył, w ogóle nie jesteśmy z tego zadowoleni i staramy się z tym zrobić co się da aby to jakoś sensownie wyglądało.
www.betkowski.net
nie napisał ze pracuje, al;e tak naprawdę to w niej nie pracuje Jakarti - Wto 07 Lut, 2012 kurczę.. miałes spytac: a co? ...kubas - Wto 07 Lut, 2012 a co ?????????????Bart - Wto 07 Lut, 2012
Tak, tylko to jest Bętkowski nie Bełtowski
Młody zresztą też pracuję razem ze mną, albo ja z nim.
cieszysz sie? Jacek - Wto 07 Lut, 2012 GeKo - Wto 07 Lut, 2012 Sam sklep OK, ale główna i poszczególne działy wyglądają jakby to ktoś wkleił do worda. DRAMAT. Ktoś na sztywno wyrównał tekst do środka.Jakarti - Wto 07 Lut, 2012
kubas napisał/a:
a co ?????????????
nic.
Wrobel - Wto 07 Lut, 2012 Jacek, sie cieszy Jakarti, sie cieszy Bart,sie cieszy Janusz, sie cieszy Ja sie ciesze... a Ty sie nie cieszysz?
chodz odwioze cie do domu Jacek - Wto 07 Lut, 2012