matt2rally - Nie 12 Lut, 2012 Temat postu: konkurs fotograficzny TopGearRuszył konkurs fotograficzny TopGear i właśnie w tej sprawie pisze zgłosiłem moje zdjęcie do konkursu i liczę na waszą pomoc, ponieważ już nie raz pokazywaliście że można na Was liczyć pomożecie?..
wszystko rozgrywa się na fb wiec nie ma tam wielkiej filozofii
mam nadzieje że temat założony w dobrym miejscu i że każdy za pomoc otrzyma pomóka no name - Nie 12 Lut, 2012 zagłosowałem i nawet dopisałem się w komentach Bart - Nie 12 Lut, 2012 chciałbym pomóc, ale nie mam konta na fb M - Nie 12 Lut, 2012
Cytat:
Aby przejść dalej, musisz zalogować się i nas polubić
Jakie to już ordynarne jest olek - Nie 12 Lut, 2012 polubilem, ale to nie jest fotka nadajaca sie do wyjecia konkursu fotograficznego. matt2rally - Nie 12 Lut, 2012 wiem, że te zdjęcie nie jest ani najlepszej jakości ani nie ma zachwycającej scenerii, ale moim zdaniem akurat w tym konkursie chodzi o uchwycenie jakiegoś specyficznego jednorazowego momentu i nie zawsze się ma akurat wtedy lustrzankę pod ręką no name - Nie 12 Lut, 2012 Dawaj pomuki bo chcę się już tej 13-tki pozbyć,
ja nie Polański by je lubić matt2rally - Nie 12 Lut, 2012 ok rozdane:D od teraz lubisz te o rok starsze:PStacho - Nie 12 Lut, 2012
Bart napisał/a:
chciałbym pomóc, ale nie mam konta na fb
x2
dlatego jesteśmy końmi ? QŃmi ?Bart - Nie 12 Lut, 2012 my ze Stachem za dobre chęci powinniśmy dostać Anonymous - Nie 12 Lut, 2012 polubiłemPiTT - Nie 12 Lut, 2012 kurdeszzz... punkt za punkt http://topgear-urodziny.p...ane-pi%C4%99knoBartli - Nie 12 Lut, 2012 Hejka panowie, fajne focie macie!
Zostawiam komcio! Proszę o głosik za głosik!