BNU - Czw 16 Lut, 2012 Temat postu: elektryczna pompa olejupanowie, szukam w miare taniej pompy oleju zasilanej elektrycznie, muszę odciągnąć olej z turbo sprężarki. Jakieś pomysły rady? głupie docinki? Barejka - Czw 16 Lut, 2012 pompa wspomagania ze 106 saxo nic innego nie znajdziesz
pompy mocala od 700-800 w gore reszta to lipa ktora nie wytrzyma temperaturyBNU - Czw 16 Lut, 2012 wielorowkiem to jest napędzane??Barejka - Czw 16 Lut, 2012 BNU, karwa w temacie mowa o ELEKTRYCZNEJBNU - Czw 16 Lut, 2012 WIEM! MYŚLAŁEM ZE NIE DOCZYTAŁEŚ Anonymous - Czw 16 Lut, 2012
BNU napisał/a:
wielorowkiem to jest napędzane??
Barejka napisał/a:
BNU, karwa w temacie mowa o ELEKTRYCZNEJ
fail jozekrj - Czw 16 Lut, 2012 są jeszcze pompy od forda probe ( skrzynia biegów) i nysy 200sx (tylny most) obie dbają o prawidłowy obieg miedzy wcześniej wymienionymi "częściami" a chłodnicą olejuBNU - Czw 16 Lut, 2012 znany mi temat forda probe i sx'a, problem w tym ze na allegro nic nie ma, a wypadaloby miec jeszcze mozliwośc wyboru a nie rzucać się na jedyna sztuke M - Czw 16 Lut, 2012 Właściwie to dlaczego chcesz odciągać olej z turbo?BNU - Czw 16 Lut, 2012 bo będzie taki układ:
Bart - Czw 16 Lut, 2012 co daje turbo na końcu wydechu?Janusz - Czw 16 Lut, 2012
Bart napisał/a:
co daje turbo na końcu wydechu?
wieeeelkiego laga?? M - Czw 16 Lut, 2012 Chyba oślepłem jak to zobaczyłemBarejka - Czw 16 Lut, 2012 ja juz pisalem Ci na gg przy drucie jak u mnie sa problemy, ale drut plus turbo z tylu to nie bedzie jezdzilo, nie wiem dlaczego tak postapiles bo skoro u mnie weszlo turbo na styk tak w 8v masz ulatwione zadanie, mozesz wykorzystac seryjny kolektor lub osbawac barana ktory sie smialo zmiesci
wielki lag to jedno, drugie to auto bedzie jezdzilo tylko po suchym BNU - Czw 16 Lut, 2012
Barejka napisał/a:
ja juz pisalem Ci na gg przy drucie jak u mnie sa problemy, ale drut plus turbo z tylu to nie bedzie jezdzilo,