Rasputin - Sob 18 Lut, 2012 Temat postu: KUPIĘ przyczepkę NIEWIADÓW N250CJak w temacie.
Szukam przyczepki Niewiadów N250C. Taka mała biała,zamykana od góry najczęściej widywana w połączeniu z Fiatem 126p. Może ktoś widział,słyszał,zna kogoś kto ma taką,a może gdzieś u sasiada stoi porzucona i nie używana. Za wszelkie info w tej sprawie będą pomuki. Przyczepka musi byc zarejestrowana, OC nie musi być aktualne.
Czas mam do końca czerwca i mam nadzieje,że do tego czasu sie jakaś trafi.
Preferowane przyczepki ze starym rozstawem śrub w kołach.
A oto foto poglądowe.
roj - Sob 18 Lut, 2012 będzie patent do kręcenia filmów?no name - Sob 18 Lut, 2012 http://swietokrzyskie.gum...QAdIdZ348482725NBL - Sob 18 Lut, 2012 Rasputin, wiem kto ma samą budę tylko Niemy - Sob 18 Lut, 2012 mam podobną przyczepkę, tylko nie Niewiadów i zamykaną od góry plandeką, jeśli interesuje to prześlę fotki (tanio sprzedam)Bart - Sob 18 Lut, 2012 Rasputin otacza się klasykami budzik - Sob 18 Lut, 2012 Taka namiotowa jest kozacka no name - Sob 18 Lut, 2012
budzik napisał/a:
Taka namiotowa jest kozacka
Tylko że to już rodzynek w tej chwilibudzik - Sob 18 Lut, 2012 No niestety
U mnie na szrocie stoi taka radziecka namiotówka ALE - ktoś wyjebał namiot...no name - Sob 18 Lut, 2012 ale cały czy rurki są ?budzik - Sob 18 Lut, 2012 Nie ma,jest wszystko oprócz stelaża i materiału.Jakies podpórki,linki i inne duperele.no name - Sob 18 Lut, 2012 Rasputin - Sob 18 Lut, 2012
roj napisał/a:
będzie patent do kręcenia filmów?
W sumie nie głupi pomysł ale potrzebuje jej by podbić Europę w te wakacje
Niemy napisał/a:
mam podobną przyczepkę, tylko nie Niewiadów i zamykaną od góry plandeką, jeśli interesuje to prześlę fotki (tanio sprzedam)
Zapodaj fotki bo jak Niewiadowa nie znajde to i taka przygarnę.
No niestety ale niektórzy mają mocno popierdolone w głowach. Za tyle to ja trzy maluchy kupuje którymi dojadę do Rzymu Rasputin - Pią 09 Mar, 2012 No to nikt nie ma, nie słyszał o Niewiadówce???M - Pią 09 Mar, 2012
Rasputin napisał/a:
No to nikt nie ma, nie słyszał o Niewiadówce???
Rasputin czy jakbyś mógł się przenieść w czasie do lat 80tych to bys zaryzykował?