no name - Pon 20 Lut, 2012 Temat postu: Elektrownia na maskęWitam, co koledzy rajdowcy polecają w jakiejś rozsądnej cenie ?106 - Pon 20 Lut, 2012 nie wiem co na to przedstawiciele Prawdziwej Polskiej sceny tuningowej....Kamill - Pon 20 Lut, 2012 Może od cinquecento coś dopasujesz.no name - Wto 21 Lut, 2012 Co o takiej skorupie myślicie ?
http://allegro.pl/rajdowa...2111267920.htmlqbica - Wto 21 Lut, 2012 mam skorupe z pierwszego linku, a czy kupisz osobno czy kpl to na to samo wyjdzie bo za same halogeny to okolo 340zł + wysyłka http://sklep.wesem.pl/4/6...e_rajdowe_RAJD2no name - Wto 21 Lut, 2012 solidna ta skorupa ?qbica - Wto 21 Lut, 2012 skorupa jak skorupa, wszystkie co macałem są chyba z tej samej formy pamietaj że to uniwersalna skorupa wiec troche trzeba sie pobawic zeby ją do maski dopasować
może poszukaj gdzieś elektrowni cc tropheo? Rasputin - Wto 21 Lut, 2012 A po co Ci ta skorupa? Chcesz dociążyć przód? Bo nie widze sensu ładowania czagoś takiego do fun car'u? No chyba,że masz zamiar latać na Cargo wieczorem.
Jak kupiłem Fiestę to też miał pare halogenów i szybko to wyebałem.
Taka elektrowania to jedynie +10 na dzielni no name - Wto 21 Lut, 2012
qbica napisał/a:
pamietaj że to uniwersalna skorupa
Jestem laikiem ale bez przesady
Doskonale wiem że to uniwersalna i trzeba będzie spasować,
wole skorupę na maskę niż same halogeny na zderzak bo
powinny dłużej wytrzymać i łatwiej z montażem / demontażem.
Te tropheo to raczej ciężko będzie upolować GeKo - Wto 21 Lut, 2012 serio przy cc szkoda sie bawić w taką skorupę, waliłbym na zderzak między lampami i po sprawie.no name - Wto 21 Lut, 2012 Ja wiem że tak najtaniej i najłatwiej ale:
wtedy to głównie na stałe by musiały być
a i jak gdzieś zderzakiem się przytulę to
szybciej je rozwalę niż na masce.Anonymous - Wto 21 Lut, 2012 pałąk od bagaznika dachowego na dach ,na to 2 reflektory dalekosiężne,moze nie wygląda i lansu nie bedzie ale działa zayebiscie i jest łatwo demontowalneno name - Wto 21 Lut, 2012 Chcę trochę więcej światła a nie lansu CHRZANEK - Wto 21 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
serio przy cc szkoda sie bawić w taką skorupę, waliłbym na zderzak między lampami i po sprawie
Jako dotychczasowy użytkownik 3 fiatów CC niestety musze się nie zgodzić z Geko.
W CC jest problem ponieważ:
-zderzak jest wiotki wiec halogeny się trzęsą jak silikonowe cyce.
-trzeba uważać bo większe halogeny mocowane do zderzaka zazwyczaj sa na kolizyjnym z otwieraną maską, i po każdym otworzeniu maski trzeba ustawiać halofiksy na nowo.
Jezeli samochód do sportu (w tym wypadku zdecydowanie tak) to proponuje dwa duże halogeny wesem:
http://allegro.pl/reflekt...2107822745.html
mocowane do maski.
Jak otworzysz machę do góry to zobaczysz od wewnątrz takie owalne otwory technologiczne na wysokosci znaczka "////" ale rozmieszczone na bokach maski, i tam wierć dziury na halogeny.
Nie powinny się trząść , a ała instalacja z halogenami, kablami i przekaźnikiem powinna kosztować niecałe 100pln
Elektrownia trofeo jest super (miałem) ale daje relatywnie mało światła (światła mają średnice około 10cm) i kosztuje fure pieniędzy.Anonymous - Wto 21 Lut, 2012 no to bedzie działac bardzo dobrze