Materiał:
- Aramid z węglem (kevlar) Hexcel
- szkło
(Możliwość wykonania z samego szkła, wtedy cena w dół i dowolny kolor pod warunkiem że będzie to czarny )
Wymiary:
waga 5-8kg w zależności od oczekiwanej wytrzymałości
grubość 4-5,5mm w zależności od oczekiwanej wytrzymałości.
Technologia: Infuzja + wypalenie w piecu
Cena: 1100zł
Podstawa pod koło zapasowe 15"-17"
Materiał: Węgiel 3K Hexcel (nie chinczyk) + szkło
wymiary
szer. 660mm
dług. 660mm
wys. 120mm
waga 1150g
Technologia: Infuzja + wypalenie w piecu
Cena: 480zł
Panele na drzwi przód do clio II
Materiał węgiel 3K + szkło
Technologia: Infuzja + wypalenie w piecu.
waga ?
Materiał węgiel 3K + szkło
Technologia: Infuzja + wypalenie w piecu.
Cena: 29zł
Są to ceny oficjalne z VATem dla HH oczywiście rabat, do uzgodnienia na PW.
A teraz zanim ktos zacznie pisać że drogo itp pierdoły.
Technologia w jakiej jest to wykonane pozwala ograniczyć ilość żywicy o 50% w stosunku do tego co uzyskujemy przy metodzie ręcznego laminowania czy worka próżniowego. Pozwala to na zwiększeniu udziału zbrojenia w kompozycie względem żywicy bez podnoszenia masy produktu. Jednocześnie zwiększając jego wytrzymałość bez nadawania pozornej sztywności jak to ma miejsce przy ręcznym laminowaniu.
Pomijam już fakt estetyki trdunej do osiągnięcia przy ręcznym laminowaniu.was79 - Śro 22 Lut, 2012 Masz jakąś stronę firmową na FB, linkował bym po znajomychJakarti - Śro 22 Lut, 2012 i ich wkurfial GeKo - Śro 22 Lut, 2012
was79 napisał/a:
Masz jakąś stronę firmową na FB
Jest ale, musze przygotować szerszą ofertę zanim ruszą na podbój twarz książki M - Śro 22 Lut, 2012 Mam wrażenie że FB jest już passe jeśli chodzi o promowanie czegokolwiek.
Natomiast prace w karbonie Geka bardzo mi się podobują! Może kiedyś sam skorzystam?Maciusiowy - Śro 22 Lut, 2012 czy jest może kuweta dla kota? nox - Śro 22 Lut, 2012 ładna strona
i ładne produkty wogóle tak jakoś ładnie i PRO Shymek - Śro 22 Lut, 2012 Robisz tylko metodą infuzji?Jakarti - Śro 22 Lut, 2012
M napisał/a:
Mam wrażenie że FB jest już passe jeśli chodzi o promowanie czegokolwiek.
nie jest ale ilosc udostepnien nie jest rownoznaczna z sukcesem. mnie wkurfia jak widze cos czego nei chce i nie potrzebuje widziec.Maciusiowy - Śro 22 Lut, 2012
nox napisał/a:
ładna strona
i ładne produkty wogóle tak jakoś ładnie i PRO
chcesz rabat? martin.h - Śro 22 Lut, 2012 GeKo, nie myslałeś o zrobieniu płyty do Evo X pod seryjne mocowania? nox - Śro 22 Lut, 2012
Maciusiowy napisał/a:
nox napisał/a:
ładna strona
chcesz rabat?
ja tu subtelne negocjacje prowadze ej ... Maciusiowy - Śro 22 Lut, 2012
nox napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
nox napisał/a:
ładna strona
chcesz rabat?
ja tu subtelne negocjacje prowadze ej ...
wiosna się zbliża, auto trzeba umyć - a nox robisz to naprawdę rewelacyjnie, PRO!!!
jaki rabat na mycie? was79 - Śro 22 Lut, 2012 no własnie też bym się wybrał żółtkiem.nox - Śro 22 Lut, 2012 Zapraszam zapraszam na syriusa mam osobną rękawice do mycia odłożoną