Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Kierownicę Sabelt Renault Sport
siema - Śro 22 Lut, 2012 Temat postu: [K] Kierownicę Sabelt Renault SportKupię kierownicę Sabelt Renault Sport:
Proszę o info, jeśli ktoś może zorganizować takową w dobrej cenie.
Ponadto interesują mnie czarne pasy czteropunktowe Sabelt oraz fotel kubełkowy tej samej firmy.
Będą pomuki Shymek - Śro 22 Lut, 2012 http://www.leboncoin.fr/e...689.htm?ca=21_s
Eeee, te od R26R nie pasują mi do Clio Najwyżej niech Yarko weźmie do siebie, a mi sprzeda Racaro Trendline
Podany przez Ciebie link do ogłoszenia już nie działa, ale to były takie, gdyby ktoś był ciekaw:
Ja to wolałbym takie:
Janusz napisał/a:
siema napisał/a:
jeśli ktoś może zorganizować takową w dobrej cenie.
jak to jest dobra cena ?? ktoś tym handlował do niedawna na alledrogo po 650 zł
No rewelacja to nie jest, wolałbym jednak nieco taniej. Około 750 zł kosztuje nówka. Po cichu liczę, że może ktoś będzie miał lekką używkę...rasta - Śro 22 Lut, 2012 Taki fotel nie nadaje się na ulicę...GeKo - Śro 22 Lut, 2012 no trochę się słabo cofa Bart - Śro 22 Lut, 2012 do tyłu?siema - Śro 22 Lut, 2012 Macie namiar na kogoś, kto nie zdawał sobie z tego wszystkiego sprawy przed zakupem? rasta - Śro 22 Lut, 2012 Pełno tego na Allegro
To jest pytanie z kategorii - czy przypadkiem, ktoś nie ma na forum do sprzedania szpery do MTX75 Shymek - Śro 22 Lut, 2012 No już ogłoszenia nie ma bo się skończyło Ale za to są teraz do łyknięcia taniej
Teraz to dopiero mam dylemat co kupić bo za dużo fajnych ofert ostatnio siema - Śro 22 Lut, 2012 Rasta, poczucie humoru Ci siadło ostatnio.rasta - Czw 23 Lut, 2012 Nie no Ziom bez jaj, takich rzeczy nie szuka się w PL bo ich tu po prostu nie ma. To tak samo jak na forum Focusa kolo zakłada wątek i pyta czy ktoś przypadkiem nie ma do sprzedania lekko używanego IC firmy Airtec w dobrej cenie do RS'a siema - Czw 23 Lut, 2012 Czego nie ma? Kierownicy? Do niedawna były takie w każdym ASO do kupienia, a i na forum KRC jakiś czas temu ktoś się ogłaszał. Zamiast czekać aż wypłynie znowu za pół roku zapytałem, czy może ktoś coś słyszał! Kurwa o autolawete i przyczepkę Niewiadów można pytać, a o kierownicę nie?!
Pytam się dalej. Czego nie ma? Pasów Sabelta? Kubełków Sabelta? Co to? Jakieś białe kruki na rynku?
A moje pytanie o limitowaną serię Sabelta dla Renault Sport było humorystycznym skomentowaniem Twoich oczywistych oczywistości, iż fotel z uszami nie nadaje się na ulicę. Wiem to! Milion razy każdy kto w takim siedział już o tym pisał. A jeśli mimo tego znasz jakieś kola z forum Focusa, który o tym jeszcze nie słyszał i wywalił parę kilo na taki fotel- przekaż mu, że mu pomogę i odkupię od niego ten fotel za pół ceny.
Apeluję o trochę humoru i dystansu!
I jeszcze raz przepraszam Cię za żartowanie z Interstejtów. Bo mam wrażenie, żeś strasznie na mnie cięty przez to