Bonczek - Czw 01 Mar, 2012 Temat postu: [HH.org TrackDay] Kielce 2012Gaydek pozwoliłem sobie skopiować treść od Ciebie
Impreza to nasz track day, tzn. HOThatch.org Track Day.
termin: 11 sierpień 2012, sobota
miejsce: Tor Kielce, Miedziana Góra
koszt: 200 zł od osoby (jeżeli jest dwóch kierowców w jednym aucie, to każdy płaci za siebie; nie ma zniżek dla członków AŚ)
Ogólne informacje:
Muszę pojechać do Kielc i podpisać umowę na wynajem toru tego dnia - wtedy będę zobowiązany do zapłaty całości ustalonej kwoty, także mam nadzieję, że nie rozmyślicie
Muszę uzyskać jeszcze informacje w jakich godzinach możemy korzystać z toru i co z ubezpieczeniem.
Do dyspozycji mamy owal z kartingiem. Odcinek leśny najpewniej będzie zamknięty, ale to zarządca toru, który jest na miejscu nim zarządza
W tej cenie nie ma spania ani jedzenia - jest tylko tor.
Wszelkie pytania i sugestie możecie kierować do mnie, pomogę jak tylko będę mógł
Warunki uczestnictwa:
- kaski obowiązkowo (we własnym zakresie)
- wydechy co kto lubi - u nas jest partyzantka
- aktualne badanie techniczne i OC
Podsumowanie:
1. Pomiar czasu musimy ogarnąć sami.
2. Wstępną listę możecie zacząć tworzyć, żebym w ogóle wiedział czy jest sens zanim podpiszę umowę.
3. 15 uczestników to nasze minimum, może być nas więcej!
Znajomi, rodziny i inni delikwenci z hotheczami tudzież innymi GT-eRami mile widziani. Można przekazywać w świat mojego maila, będę informował zainteresowanych "co i jak".
Orientacyjna lista:
1.Januszek
2.M
3.Zefir (czekam na termin urlopu od firmy ale to sie wyklaruje w ciagu max 2tyg)
4.Was (chyba, że żona wymyśli wyjazd w tym terminie, ale już zgłaszałem niedopartą chec pojeżdżenia )
5. Siema
6. Gaydek (nie mam planów na sierpień, ale do Kielc ma w huk daleko, może połączę to z wypadem w Bieszczady?, potwierdzę jeszcze, ale chcę jechać)
7. Kenet ( czemu tylko jeden termin, Kielce są mega! A właśnie karwa, ja chce ten leśny odcinek pojechać )
Dane do wpłaty - kwota 200zł - [b]w tytule -> TOR HH, ksywa[/b]
78 1140 2004 0000 3402 4934 5023
Mikołaj Bąk
Kielce 25-361
Bohaterów Warszawy 3/61
Lista wpłat:
1. Qukie (Civic EG?)
2. alphaOne (Civic FN2)
3. Pafciu (Civic EG6)
4. WuRC (Clio)
5. Zefir (Civic FN1)
6. konradone (Saxo VTS)
7. pumfkp (Focus 2.0)
8. Kamill (BMW E36)
9. was79 (Clio Sport III)
10. qbica (Renalut 5)
11. chloru
12. Janusz (Clio Sport)
13. Drone (Punto)
14. Majer
15. Leszq
16. jacentym
17. M
18. Czesio
19. Tukan
20. Krzysiek EVOno name - Czw 01 Mar, 2012 Bonczek, gdybyś miał jeszcze jakieś pytania
odnośnie ubezpieczenia to pisz śmiałoJanusz - Czw 01 Mar, 2012
Bonczek napisał/a:
Muszę pojechać do Kielc i podpisać umowę na wynajem toru tego dnia - wtedy będę zobowiązany do zapłaty całości ustalonej kwoty, także mam nadzieję, że nie rozmyślicie
do którego dnia musisz tam pojechać? bo nie napisałeś
Bonczek napisał/a:
Do dyspozycji mamy owal z kartingiem. Odcinek leśny najpewniej będzie zamknięty, ale to zarządca toru, który jest na miejscu nim zarządza
w sensie będziemy mieć las czy nie ?? bo jak nie ma lasu to lipa i ie opłaca się jechać
lista zainteresowanych
1.Janusz
ubezpieczenie to pikuś w 50 pln się za wszystkich zmieścimy Bonczek - Czw 01 Mar, 2012 Nie jest to określone, ale powinienem zrobić to jak najszybciej - myślę, że druga połowa marca to ostateczność.
Janusz 'teoretycznie' las jest przy tego typu wynajmach zamknięty. Ale zarządca jest taki sam jak na torze w Bydgoszczy. Nie chcę obiecywać, żeby później nie było rozczarowań, ale realnie jest duża szansa na leśny.M - Czw 01 Mar, 2012 1.Januszek
2.M
Bonku czy jak zbierzemy więcej osób to będzie taniej za tor?Janusz - Czw 01 Mar, 2012
Cytat:
Nie jest to określone, ale powinienem zrobić to jak najszybciej - myślę, że druga połowa marca to ostateczność.
kurde termin na sierpień a wpłata do marca?? grubo...
szkoda ze nie da się tego doprecyzować, tym lasem zefir - Czw 01 Mar, 2012 1.Januszek
2.M
3.Zefir (czekam na termin urlopu od firmy ale to sie wyklaruje w ciagu max 2tyg)was79 - Czw 01 Mar, 2012 1.Januszek
2.M
3.Zefir (czekam na termin urlopu od firmy ale to sie wyklaruje w ciagu max 2tyg)
4.Was (chyba, że żona wymyśli wyjazd w tym terminie, ale już zgłaszałem niedopartą chec pojeżdżenia )siema - Czw 01 Mar, 2012 1.Januszek
2.M
4.Was (chyba, że żona wymyśli wyjazd w tym terminie, ale już zgłaszałem niedopartą chec pojeżdżenia )
5. Siema
Mnie tam termin wpłaty nie przeszkadza. Zakładając, że trzeba wpłacić do 21 marca, to trzy tygodnie to wystarczająco dużo czasu by sobie wszystko zaplanować. A czy coś nie wyskoczy w ostatniej chwili, to nie wiem tego ani w marcu, ani w lipcu. Zatem ustalaj Bączek jakiś sztywny termin i nie ma przebacz.Gaydek - Czw 01 Mar, 2012
Bonczek napisał/a:
Gaydek pozwoliłem sobie skopiować treść od Ciebie
Nie ma sprawy
1.Januszek
2.M
5. Siema
6. Gaydek (nie mam planów na sierpień, ale do Kielc ma w huk daleko, może połączę to z wypadem w Bieszczady?, potwierdzę jeszcze, ale chcę jechać)Kenet - Czw 01 Mar, 2012 1.Januszek
2.M
5. Siema
6. Gaydek (nie mam planów na sierpień, ale do Kielc ma w huk daleko, może połączę to z wypadem w Bieszczady?, potwierdzę jeszcze, ale chcę jechać)
7. Kenet ( czemu tylko jeden termin, Kielce są mega! A właśnie karwa, ja chce ten leśny odcinek pojechać )Bonczek - Czw 01 Mar, 2012
M napisał/a:
Bonku czy jak zbierzemy więcej osób to będzie taniej za tor?
Jeżeli nie będziemy się rozbijać o kwoty 12-15zł to tak - pierwotnie mam plan, że jeżeli zostaną tego typu drobne zamówię za to dobre żarcie jeżeli ktoś ma coś przeciwko pisać od razu.
Janusz orientacyjna data 21.03 to data podpisania umowy, nie wpłaty, więc spokojnie
Szczerze wolę nie pytać o leśny bo zawsze są na nie, ale spróbuję coś jeszcze podziałać z tym.zefir - Czw 01 Mar, 2012 no bo na leśnym można dobrze rozdupcyć jak nie ma szykan Bonczek - Czw 01 Mar, 2012 I tak trzeba będziesz wymyślić konfigurację trasy, którą będziemy latać - ja podrzucę oczywiście kilka gotowych mapek z SuperOes`u albo z naszych treningów Kenet - Czw 01 Mar, 2012 Ja jeździłem po takiej: