Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] materialy do wykonczenia wnetrza: armatura, AGD, kamien
pcs - Pią 02 Mar, 2012 Temat postu: [K] materialy do wykonczenia wnetrza: armatura, AGD, kamien W koncu moge sie zabrac za wykanczanie domu, pare rzeczy juz jest, ale wiekszosci brakuje, moze ktos sie tym zajmuje: AGD, armatura, kamien naturalny, stal i spawanie (balustrady). oswietlenie etc.
rasta - Pią 02 Mar, 2012
Jeli chodzi o spawanie i balusrady polecam Kwas-Met - http://www.kwasmet.pl/
Gaydek - Pią 02 Mar, 2012
pcs napisał/a: | stal i spawanie (balustrady) |
Nierdzewka? Może być nie z W-wy?
Bad-i - Sob 03 Mar, 2012 Temat postu: Re: [K] materialy do wykonczenia wnetrza: armatura, AGD, kam
pcs napisał/a: | W koncu moge sie zabrac za wykanczanie domu, pare rzeczy juz jest, ale wiekszosci brakuje, moze ktos sie tym zajmuje: AGD, armatura, kamien naturalny, stal i spawanie (balustrady). oswietlenie etc. |
jezeli chodzi o kamien, armature to mam w tym znajomych (sprwadze jaki mi dali rabat i ci przesle PW)
Legsanit - armatura
nie pamietam nazwy hurtowni od kamienia/marmuru
pcs - Pon 05 Mar, 2012
dzieki chopaki za namiary na balustrady pewnie za jakis czas sie bede odzywal, jak bede wiedzial jaka chce.
Badi, super by mi pasowala ta hurtownia wlasnie od armatury, kamien tez jakbys znalazl. Jak daj mi plis na pw co, jak z kim i za ile
|
|
|