PiTT - Nie 04 Mar, 2012 Temat postu: VIN - prośba o sprawdzenieprośba
czy może ktoś sprawdzić vin audi?
xxx
z góry dzięki GeKo - Nie 04 Mar, 2012 PiTT takich tematów jest milion, każdy musi zakładać nowy ?Gaydek - Nie 04 Mar, 2012 Poprosimy dział o VINach PiTT - Nie 04 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
PiTT takich tematów jest milion, każdy musi zakładać nowy ?
widocznie tak
spoko, mogę go gdzieś przenieść, ale liczę na odp. GeKo - Nie 04 Mar, 2012 Pisz do Januszka lub Maciusiowego i jak możesz to załóż jeden dział VINy najlepiej podklejony żeby każdy tam wrzucał pytania.PiTT - Nie 04 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Pisz do Januszka lub Maciusiowego i jak możesz to załóż jeden dział VINy najlepiej podklejony żeby każdy tam wrzucał pytania.
dobra, jest już ten temat od tego, tu będziemy wrzucać wszystkie viny bez rozróznienia na markę Maciusiowy - Pon 05 Mar, 2012 dobry fur to audi GeKo - Pon 05 Mar, 2012 Maciusiowy, Ten VW którego sprawdzałeś. Ma piękną książkę serwisową. Szkoda tylko że serwis ten nie istnieje w tym miejscu od 2005r a wpisy są z niego od 2007 tak jak auto zostało wyprodukowane
http://www.inter-mot.otom...-C22885471.htmlFranek - Pon 05 Mar, 2012 PiTT - Pon 05 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Maciusiowy, Ten VW którego sprawdzałeś. Ma piękną książkę serwisową. Szkoda tylko że serwis ten nie istnieje w tym miejscu od 2005r a wpisy są z niego od 2007 tak jak auto zostało wyprodukowane
http://www.inter-mot.otom...-C22885471.html
a cóż to za fur?
raczej nie ten z vinu który podałem do sprawdzenia
wszystko jasne, dzięki Maciek za info, leci pomuk! M - Pon 05 Mar, 2012 Spoko, polecam się!GeKo - Pon 05 Mar, 2012 PiTT, Znajomy szuka sadzomiota w możliwie prostej konstrukcji a wygodnej. Pomimo tego dalej jest chętny sie interesować tym autem . w 2010 mialo 149tys a wg licznika ma 138tys.Maciusiowy - Pon 05 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
PiTT, Znajomy szuka sadzomiota w możliwie prostej konstrukcji a wygodnej. Pomimo tego dalej jest chętny sie interesować tym autem . w 2010 mialo 149tys a wg licznika ma 138tys.
cuda panie, cuda - Grześ mi mówi, że fura ma obecnie 138 tysi, a kumpel, że z przebiegiem 145 tysi w 2010 roku ktoś raczył wymienić pasek rozrządu
PiTT napisał/a:
dzięki Maciek za info
dobra, dobra - kupiłeś? Janusz - Pon 05 Mar, 2012 sory Grzesiek, całkowicie mi wyleciało z głowy Maciusiowy - Pon 05 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Ten VW którego sprawdzałeś. Ma piękną książkę serwisową. Szkoda tylko że serwis ten nie istnieje w tym miejscu od 2005r a wpisy są z niego od 2007 tak jak auto zostało wyprodukowane
wracając do serwisów i ich istnienia, często w PL w takich wypadkach wbijają do ksiażki serwisowej pieczątkę ASO Bieńkowscy z Sosnowca (które podobno nie istnieje)...taki nius