Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s]zawieszenie do 205gti
Anonymous - Czw 08 Mar, 2012 Temat postu: [s]zawieszenie do 205gtiAmory Kayaba AGX (regulowane) + sprężyny lesjocośtam sprzedambizon - Czw 08 Mar, 2012
rabarbar napisał/a:
les
brzmi interesujaco nox - Pią 09 Mar, 2012
bizon napisał/a:
rabarbar napisał/a:
les
brzmi interesujaco
foty ! Anonymous - Pią 09 Mar, 2012 spadać na szczawJacek - Pią 09 Mar, 2012 mi - Pią 09 Mar, 2012 hahahahahaha, rozpadł Cię się ten śmietnik już zupełnie i go na części sprzedajesz? Hahahahaha! Ja mówiłem Dżonowi, że nawet Rabarbara skuma jak podłużnice będę żywicą połatane, a ten się upierał, że Bitex ukryje i wzmocni! Hahahahahahaha! Teraz mnie w dupę całuj, ja mam umowę i kasę, nic mi nie zrobisz! Hahahahahahahahaha!
P.S. Jak już będziesz wystawiał silnik wiedz, że w trzecim cylindrze chodzi tłok z wypaloną dziurą załataną cyną. Hahahahahahaha! Frajer! Hahahahahahaha!Anonymous - Pią 09 Mar, 2012 masz wpyerdol!!!!
ps.pugowy silnik z dziurą w tłoku pochodzi dłużej niz tojotowy po remoncie Anonymous - Pią 09 Mar, 2012 mi - Pią 09 Mar, 2012
rabarbar napisał/a:
pugowy silnik z dziurą w tłoku pochodzi dłużej niz tojotowy po remoncie
+1 - tego nie przeskoczę...michool_vt - Pią 09 Mar, 2012 Anonymous - Pią 09 Mar, 2012
mi napisał/a:
rabarbar napisał/a:
pugowy silnik z dziurą w tłoku pochodzi dłużej niz tojotowy po remoncie
+1 - tego nie przeskoczę...
Sie małolatów zachciało rwać to teraz trzeba cierpieć.... mi - Pią 09 Mar, 2012 spokojnie, spokojnie - mam już technikę. Holuję samochód pod gimnazjum, tam otwieram dach, zapodaję nutę stosowną (zależnie od młodzieży wychodzącej - zwykle widać po ryjach na co polecą), dalej:
a) rucham na miejscu
b) odjeżdżam z petentem jedynie kawałek, oszczędzając pierścienie w silniku.Anonymous - Pią 09 Mar, 2012 a jednak to prawda ze pedały to intelygentne sommi - Pią 09 Mar, 2012 Spójrz:
Pomyśl.
Dopiero później pisz. vitesse - Pią 09 Mar, 2012
rabarbar napisał/a:
a jednak to prawda ze pedały to intelygentne som
i do tego w stroju zakonnicy, zgadza sie inteligentne niezle kombinuja by poruchac