ICE - In Car Entertainment - [GT5] hothatch trackday
was79 - Śro 14 Mar, 2012 Temat postu: [GT5] hothatch trackdayMi swoim filmem z youtuba natchnął mnie na organizację TD na tsukubie.
- Tor: Tsukuba (tak najlepiej znaleźć, sortując wg niego),
- nazwa pokoju: hothatch.org
- czas: dziś 20.30 startujemy z jazdami dowolnymi, zobaczy się ile bedzie ludzi to zarządze wyścig np o 21.30 jak będzie mało ekipy to polatamy czasówki
- auto: kupujemy w salonie megane RS
- tuning: sportowy filtr+pełny wydech żeby fajnie brzmiało, nie więcej niż 450PO,
- opony dowolne
- ustawienia dowolne,
Bez napinki, kto chce wpada i się dobrze bawimyM - Śro 14 Mar, 2012 Na PC to też jest?was79 - Śro 14 Mar, 2012 niestety tylko na ps3
Pokój stworzony, własnie testuje, teraz jeszcze tylko auto pomaluje i fele zmienieMłody Papież - Śro 14 Mar, 2012 jaki kolor felg?Bart - Śro 14 Mar, 2012 Anonymous - Śro 14 Mar, 2012 Jak PKP nie bedzie mialo opoznienia to bede zefir - Śro 14 Mar, 2012 ja dzis nie dam rady, wlasnie z poczty odebralem fife street was79 - Śro 14 Mar, 2012 wbijac z ajkju już upalamy was79 - Śro 14 Mar, 2012 aha kupować konfigurowalną skrzyniewas79 - Śro 14 Mar, 2012 fak pierwszy wyscig przegrany z IQ Anonymous - Śro 14 Mar, 2012 Odpalam ciekawe czy mam kasę na Megane bo po wymianie dysku to trochę od zera jadę
Noszkurfa update'y was79 - Śro 14 Mar, 2012 hehe a mnie wywaliło z siecianjas - Śro 14 Mar, 2012 fak, za późno zobaczyłem. Teraz nie dam rady, ale na kolejne "upalanie" się piszę Anonymous - Śro 14 Mar, 2012 Nie mam kasy na opony
Brak kompatybilności i NIE łomcze siem was79 - Śro 14 Mar, 2012 To zbieraj zbieraj!
Było nieźle, chociaż tylko w trójkę pojeździliśmy.
Nie chcę ustwiac opcji "bez tuningu", bo tak przynjamniej auta są spersonalizowane, dlatego proszę o uczciwość
Przy następnych upalaniach standartem będzie: dolot+wydech (ze wzgledu na brzmienie), konfigurowalna skrzynia i zawias, szpera.
Zostałbym jeszcze przy meganie, bo już sa kupione, może jutro:
- Tor: Rzym (tak najlepiej znaleźć, sortując wg niego),
- nazwa pokoju: hothatch.org
- czas: 20.45 startujemy z jazdami dowolnymi,
- auto: megane RS
- tuning: sportowy filtr+pełny wydech, skrzynia i zawias konfigurowalny, szpera, ogólnie nie więcej niż 450PO,
- opony dowolne
- ustawienia dowolne,
- trza narzucić kary, bo yebany grek dziś zrobił rozpierdol