Oczekiwany z ogromnym zainteresowaniem najnowszy film Ridleya Scotta ("Robin Hood", "Królestwo niebieskie"), jego pierwszy film science fiction od czasu legendarnego "Łowcy androidów", którego akcja nawiązywać będzie do wątków słynnej serii o Obcym. W rolach głównych: niezapomniana Lisbeth Salander z trylogii "Millennium" Noomi Rapace i Michael Fassbender ("Bękarty wojny", "X-Men: Pierwsza klasa").
[opis dystrybutora kino]
Na kraniec wszechświata zostaje wysłana misja. Jej cel jest jeden - dotrzeć do rasy obcych, która stworzyła człowieka. Wkrótce naukowa misja "Prometeusza" przeradza się w horror oraz walkę o przetrwanie. Załoga musi stawić czoła obcym. Losy ludzkości zależą od tej konfrontacji...
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HHcHYisZFLU?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/HHcHYisZFLU?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object>kamil - Nie 18 Mar, 2012 ja też lubie takie pierdy, więc wydam 30 pln na bilet qbica - Nie 18 Mar, 2012 uuu, lubię to! ale gdzie tam do lipca wiktoch - Czw 19 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
ja też lubie takie pierdy, więc wydam 30 pln na bilet
też się jaram - idziemy razem kamil - Czw 19 Kwi, 2012 będziemy trzymac się za faje was79 - Czw 19 Kwi, 2012 wiktoch - Czw 19 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
będziemy trzymac się za faje
no proste - jak zawsze kamil - Czw 19 Kwi, 2012 i jeszcze eMowi potrzymamy, bo tez się wybiera no name - Czw 19 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
jeszcze eMowi podtrzymamy, bo tez się wybiera
O kurcze, aż tak ?
wiktoch - Czw 19 Kwi, 2012 no name, czuj się zaproszony M - Czw 19 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
i jeszcze eMowi potrzymamy, bo tez się wybiera
Synu, chcesz zeby Ci rece polamalo?kamil - Pią 20 Kwi, 2012 M - Pią 20 Kwi, 2012 Przepraszam, nayebauem sie wczoraj na imprezie firmowejkamil - Pią 20 Kwi, 2012 luz, nie odebrałem tego jako groźbę karalną M - Śro 30 Maj, 2012 Premiera np na Białorusi - 31 maj
w polsce 30 lipiec.
Kurrrrrrrrrrrrrrr#aaaa
I potem się dziwić że ludzie piracą bo jednemu panu z drugim zejdzie dwa miesiące na przetłumaczenie napisów....