Jak w ogloszeniu, dla HH zawsze łatwiejsze negocjacje
Poza tym co pisze w ogloszeniu, moge napisac,ze auto ma nowe panewki, po tym jak jakis silikon przytkal mi mopa i spadlo cisnienie oleju. Silnik w stanie idealnym, bylem nim teraz we francji, idzie gorzej niz RS5 i GTR niestety
W tym temacie zależy mi na 2 rzeczach:
- sprzedać auto
- komentarze Barta anjas - Nie 25 Mar, 2012 o fucek, myślałem, że Twój golf jest srebrny albo czerwony... Coś mi się poebao.
Fajny golfer.Marek23 - Nie 25 Mar, 2012 I idzie lepiej niż ten od Pitta PiTT - Nie 25 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
I idzie lepiej niż ten od Pitta
a próbowaliście się?
pamiętaj że przez rok był w rękach kata i nie wiadomo ile tam koni pozostało
fajne auto i centa też atrakcyjna wg mnie
to jest na serio bardzo fajne auto do wożenia dupy, oczywiście jeśli ktoś nie potrzebuje rodzinnego kombi Marek23 - Nie 25 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
a próbowaliście się?
Było tak,że zrobilismy rundę jednym i drugim. Mój sie zbierał lepiej z dołu i góra lepsza. Moja teoria jest taka,że obecny właściciel za bardzo się turla, ma jakieś spalania typu 7 czy 8 litrów i auto stało się ospałe.
Dziś zrobiłem rundkę u siebie po Rybcu i aż szkoda sprzedawać. Cipety się oglądają,moc pod nogą, handling też jest...Bad-i - Nie 25 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Dziś zrobiłem rundkę u siebie po Rybcu Cipety się oglądają...
to teraz sobie wyobraz co sie bedzie dzialo w Skodzie GeKo - Pon 26 Mar, 2012 Jak to co, wszystkie samotne matki się będą oglądać M - Pon 26 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
Jak to co, wszystkie samotne matki się będą oglądać
Wszystkie matki których dzieci też mają dzieci Jakarti - Pon 26 Mar, 2012 wygodny profil opony Jacek - Pon 26 Mar, 2012 wygląda milion razy lepiej niż na zdjęciach w pimpie.
jest już wiosna więc kupiec się znajdzie.Marek23 - Pon 26 Mar, 2012
Cytat:
wygląda milion razy lepiej niż na zdjęciach w pimpie.
jest już wiosna więc kupiec się znajdzie.
Myjnia+sprężyna EU i rzeczywiście się prezentuje... Na Śląsku szacun na drodze w tym aucie nabiera nowego znaczenia kaziu1985pn - Pon 26 Mar, 2012 jak przyjmiesz seja w rozliczeniu a resztę rozłożysz na 96 rat to biorę Marek23 - Pon 26 Mar, 2012 Kaziu, kurcze przemyślę... Jaka skrzynia w seju? Van,sporting czy abarth?Gaydek - Pon 26 Mar, 2012 Schumacher Marek23 - Pon 26 Mar, 2012
Cytat:
Schumacher
Schumacher miał 6stkę czy opór krótką 5tke? Kurde, pamiętam,że za gnoja się zajarałem tym sprzętem.