Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Mfactory - szpery i inne rzeczy
M - Śro 04 Kwi, 2012 Temat postu: Mfactory - szpery i inne rzeczy Czy jakis forumowy hondziarz bedzie kupowal szpere lub krotkie przelozenia?
Wlasnie przymierzam sie do zakupu plytkowej i jak zwykle mozna cos urwac na wspolnym zakupie. Tak czy siak bedzie rabat ale wiadomo w kupie razniej.
http://www.teammfactory.com/
Anonymous - Śro 04 Kwi, 2012
do franc nic nie mają....
GeKo - Śro 04 Kwi, 2012
M, Spóźniłeś się o tydzień Piotrkowi właśnie przyszło przełożenie, szpera i synchro.
Janusz - Śro 04 Kwi, 2012
oj Grzesiek coś ostatnio wszystko Ci sie spóźnia pytałeś już dziewczynę o okres??
no name - Śro 04 Kwi, 2012
Przem_106 - Śro 04 Kwi, 2012
GeKo napisał/a: | M, Spóźniłeś się o tydzień Piotrkowi właśnie przyszło przełożenie, szpera i synchro. |
M spóźniłeś się mi też dziś przyszła podobna paczka
M - Śro 04 Kwi, 2012
Chu.j bombki strzelił,
nie piszę o tym na żadnym hondziarskim forum bo nie wchodze w żadne deale z obcymi ludzmi.
No trudno.
GeKo - Czw 05 Kwi, 2012
M, ale jak chcesz adres prosto do skośnych chłopców to chyba widzialem na pudełku, mogę spisać. Może się dogadasz bezpośrednio.
M - Czw 05 Kwi, 2012
GeKo napisał/a: | M, ale jak chcesz adres prosto do skośnych chłopców to chyba widzialem na pudełku, mogę spisać. Może się dogadasz bezpośrednio. |
Tzn jakto?
Bonczek - Czw 05 Kwi, 2012
Tzn adres do miejsca skąd nadano paczkę
CHRZANEK - Czw 05 Kwi, 2012
GeKo napisał/a: | adres prosto do skośnych chłopców |
Wszystko już jest chińskie...
iQ - Czw 05 Kwi, 2012
Szpery i inne bzdety mfactory sa robione w tajwanie. Jak od nich zamawialem to pierwsza paczka od nich (jakies 2 lata temu) przyszla ze stanow, nastepna na poczatku tego roku juz z azji, nie pamietam z jakiegoa kraju.
M - Czw 05 Kwi, 2012
Ja je.bie jakbysmy nie byli krajem z murzynskimi zarobkami to by nie trzeba bylo kombinowac zeby kupic cos 5zl taniej
GeKo - Czw 05 Kwi, 2012
To chyba oczywiste że szpera wykonana w USA nie mogłaby kosztować 500 euro.
|
|
|