Megaprodukcja Lena Wisemana, współtwórcy takich hitów jak "Dzień niepodległości" i "Faceci w czerni", zrealizowany na podstawie opowiadania Philipa K. Dicka. W niedalekiej przyszłości pewien pracownik fabryki odkrywa, że w istocie jest tajnym szpiegiem pracującym dla jednego z mocarstw walczących o światową dominację. Cały problem polega na tym, że nie wie, kim jest jego pracodawca. Nowe wcielenie klasyki kina z Colinem Farrellem w roli głównej.
odgrzanie kotleta, oby dobrze przyprawili, to bedzie co ogladac.
ja sie jaram M - Śro 04 Kwi, 2012 Ja yebie tylko dlaczego tam gra Colin Farell bizon - Śro 04 Kwi, 2012 a kogo bys widzial? no name - Śro 04 Kwi, 2012 Oj, trzeba to zobaczyć.
M napisał/a:
dlaczego tam gra Colin Farell
Też bym wolał w tej roli leonardo dicaprio
M - Śro 04 Kwi, 2012
bizon napisał/a:
a kogo bys widzial?
Nie wiem dokladnie ale on mi nie pasuje tam
Christian Bale albo ten aktor z Drive bizon - Śro 04 Kwi, 2012 hmm, w sumie farrell dla mnie sie sprawdzil w filmach akcji. bale tez by sie nadal. jakby nie bylo, cudow nie nalezy oczekiwac. wieksza szanse na spierdolenie filmu maja scenarzysci i reszta niz cocolino M - Śro 04 Kwi, 2012 Ja zakładam że film będzie bezpłciowym nudnym remake przeładowanym efektami.
Jednak Arnold to Arnold.bizon - Śro 04 Kwi, 2012 tak tez moze byc no name - Śro 04 Kwi, 2012
M napisał/a:
Ja zakładam że film będzie bezpłciowym nudnym remake przeładowanym efektami.
Jednak Arnold to Arnold.
Wtedy było by to samo co TerminatorM - Śro 04 Kwi, 2012 Gettodachoppa! bizon - Śro 04 Kwi, 2012 kosmita - Śro 04 Kwi, 2012 Z Arnoldem zawsze kojarzy mi się to :
jak ktoś nie wie o chodzi:
PiTT - Śro 04 Kwi, 2012 ja tu widzę tylko jednego godnego aktora...
Bonczek - Czw 05 Kwi, 2012 Z tego co wiem z TV to niestety nie żyje. Miał wypadek w szpitalu.Anonymous - Czw 05 Kwi, 2012 kosmita, Pablo jest niesamowity