Bart - Wto 10 Kwi, 2012 ja widziałem z bliska, polecam PiTT - Wto 10 Kwi, 2012 świetne auto, podobno jak w to wsiądziesz to nie chcesz innego...Gaydek - Wto 10 Kwi, 2012 Do lasu spoko, jeździłem, polecam rasta - Wto 10 Kwi, 2012 Miasto to dżungla was79 - Śro 11 Kwi, 2012
PiTT napisał/a:
świetne auto, podobno jak w to wsiądziesz to nie chcesz innego...
Mam dwóch maniaków w pracy z takimi modelami i co chwile któryś jeździ czymś innym, bo psuje się to na potęgenox - Śro 11 Kwi, 2012 ostatnio z bratem przeanalizowaliśmy awaryrjność Landa i wyszło ze generalnie poza padniętym regulatorem ciśnienia paliwa to on jest się nie był awaryjny jedynie wymagał wymian ekspliatacyjnych .
Na drodze raz zawiódł w największe mrozy zamarazło paliwo w układzie i bak z całym układem poszedł do czyszczenia filtr paliwa 3 razy był zmieniany ale potem już nie było z tym kłopotu .
ogólnie nie jest to fura dla przeciętnej osoby na codzień , trzeba go serwisować tam gdzie się znają na tych modelach jest w tym aucie sporo dziwnych rozwiązań przy których normalni mechanicy rozkładają ręce . Trzeba lubić tego typu auto żeby nie meczyło . Ale wrażenie jak byś jechał czołgiem jest naprawde bezcenne , w tym aucie żadko ludzie zajezdzają droge ... nox - Czw 31 Maj, 2012 UP
Nowa cena realnie do zakupienia za 29 000zł sprawa robi się coraz Pilniejsza a auto jest naprawde w dobrej kondycji śmiało można to weryfikowac w specjalistycznych serwisach
http://allegro.pl/discove...2367603383.htmlnox - Czw 31 Maj, 2012 Aha auto jest w Warszawie Bart - Czw 31 Maj, 2012 trochę desperacją zawiało nox - Czw 31 Maj, 2012 Powodem sprzedaży jest potrzeba gotówki wiec i desperacja ma swoje tu znaczenie
Auto ma już gotowy komplet papierów na auto osobowe wiec jeżeli ktoś by miał ochote posiadać go w wersji osobowej wystarczy około 1000zł na zakup kanapy wraz z pasami i montarzem sprawa prawna jest już w tej kwestji uregulowana .Franek - Czw 31 Maj, 2012 hmm, on nie ma szyb z tyłu?nox - Czw 31 Maj, 2012 tylne boczne są z poliwęglanu a od środka wyłożone welurem , fabrycznie tak wyjechał
Jak by ktoś był zdecydowany możemy ogarnąć jego wpełni uosobowienieBart - Czw 31 Maj, 2012 trochę ma i trochę nie ma.Franek - Czw 31 Maj, 2012 Spotkałem się z czymś takim w Irlandii.
Tam dość popularne są takie "towarówki"