Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] skórzane Recaro Sportster CS - wnętrze Clio 3 Sport F1
Shymek - Pon 16 Kwi, 2012 Temat postu: [s] skórzane Recaro Sportster CS - wnętrze Clio 3 Sport F1Na sprzedaż kompletne skórzane wnętrze z Renault Clio 3 Sport F1.
W skład kompletu wchodzą:
- 2 kultowe fotele kubełkowe RECARO Sportster CS z poduszkmi bocznymi (fotel kierowcy z regulacją wysokości i zaślepką z prawdziwego carbonu)
- kanapa tył dzielona / składana
- 2 boczki przednie (przygotowane pod głośniki 165mm)
- 2 boczki tylne
Wszystko co wymieniłem powyżej jest w stanie idealnym, używane ale w stanie "jak nowe"
Całe wnętrze zostało obszyte prawdziwą skórą i wykończone czerwoną nicią (łacznie z monogramami RENAULT SPORT i RECARO) co czyni ten komplet niepowtarzalnym
P.S. Na innych aukcjach reszta wnętrza do Clio 3 (carbon i skóry)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12085443pP - Pon 16 Kwi, 2012 ja pierdziele za 8k?
masakraShymek - Pon 16 Kwi, 2012 Normalna cena - jeden taki fotel w Recaro kosztuje 7000 zł (bez poduch i skóry - koło 5000). A tu jesty kompletne wnętrze w stanie bliskim ideałupP - Pon 16 Kwi, 2012 ja nie mówię, że nienormalna
tylko dziwie się, że wnętrze do CLIO może tyle kosztować
i jeśli Twoje to 3mam kciuki, zeby sie sprzedało! Shymek - Pon 16 Kwi, 2012 Taaa wiem - wnętrze mam więcej warte niz całe auto pit - Pon 16 Kwi, 2012 edit
no dobra powstrzymałem sie
GeKo - Pon 16 Kwi, 2012 jak będziesz chciał sprzedać same fotele to mam kupca od ręki.Shymek - Pon 16 Kwi, 2012 GeKo ale tu są 2 fotele - cała reszta w sumie gratis was79 - Pon 16 Kwi, 2012 zayebiste fruty GeKo - Pon 16 Kwi, 2012
Shymek napisał/a:
GeKo ale tu są 2 fotele - cała reszta w sumie gratis
Tyle że cała reszta by leciała na śmietnik, bo kumpel potrzebuje fotele do Clio II.
Nie ulega jednak wątpliwości że w takim zestawieniu to powinno wychodzić z fabryki, a nie z materiału.Bart - Pon 16 Kwi, 2012 szajse, parę takich wnętrz i można by długi biednych afrykańskich państw spłacać Shymek - Pon 16 Kwi, 2012 Dla mnie może mi oddać resztę wnętrza jak nie potrzebuje Sprzedaję tylko komplet w takiej cenie jak napisane. Jak chce to niech kupi całość a co zrobi z resztą wnętrza to nie moja sprawa już PieQt - Pon 16 Kwi, 2012 myślę że chętny się znajdzie - życzę szybkiej sprzedaży
mnie podoba się jednak bardziej taki fotel w materialeGeKo - Pon 16 Kwi, 2012
PieQt napisał/a:
mnie podoba się jednak bardziej taki fotel w materiale
Co kto lubi, dla mnie ideałem byłby środdek w alcantarze, boki w skórze.
Materiał do mnie w ogóle nie przemawia w tym aucie, nie dość że to jest materiałowe to jeszcze jakość tragiczna nijak do napisu recaro to nie pasuje.PieQt - Pon 16 Kwi, 2012 alkantara na siedzisku jest kiepska, mam w brabusie fotele skórzane boczki i środek z alkantary - szybkości, przeciążenia - wszystko mniejsze niż w takim megane, a alkantara sie przetarła ;-(