To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - K-tec Racing

PieQt - Wto 17 Kwi, 2012
Temat postu: K-tec Racing
któryś z rodzimych sklepów oferuje produktu k-tec Racing - wiadomo coś wam na ten temat

opcja 2, czy w najbliższym czasie (liczonym w tygodniach nie miesiącach) ktoś coś będzie zamawiał - nie widzi mi się zapłacić za przesyłkę 38 funtów :-(

Zadir - Wto 17 Kwi, 2012

spóźniłeś się 2 dni... dzisiaj przesyłka od nich wyszła do mnie
PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

kurna ... przesyłka do PL tak jak informują na stronie 38 funtów - czy inaczej liczona

drobne rzeczy muszę kupić, więc tym bardziej mi się nie opłaca

Zadir - Wto 17 Kwi, 2012

30 funtów chyba płaciłem
GeKo - Wto 17 Kwi, 2012

PieQt, Drobne rzeczy taniej, na KRC chcą grupówkę zrobić ale zbierają się do tego od dłuższego czasu.
Kiedyś Re5pect mial w ofercie rzeczy od K-teca, ale ceny były policzone z dodatkowymi kosztami, wiec slabo sie to oplacalo.
Normalnie 38GBP za paczkę do 30kg jeśli dobrze pamiętam. Możesz ewentualnie próbować zamówić kuriera bezpośrednio do nich z Parcel Force.

PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

potrzebuje przewody w oplocie, nie dosc ze to lekkie to male jeszcze, kilo noe przeldoczy. Zastanawiam sie nad jeszcze 1 "gadzetem" ale gabaryty podobne.

re5pect ma w pfercie forge, k-tec noe ma nuz na stronie

Shymek - Wto 17 Kwi, 2012

http://www.ebay.co.uk/itm...=item3373557065

a nie lepiej bezposrednio z UK (z ebaya) kupić?

PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

Shymek zloty cblopak z Ciebie, do tej pory przewody gotowe mial tylko k-tec, zaraz ogarne zakup
GeKo - Wto 17 Kwi, 2012

PieQt, Co ty mówisz, od 4 lat na Ebayu są :)
PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

Kurna, szukalem wszedzie (OPROCZ EBAY) nawet w różnych sklepach w pl sie pytalem, i dostawalem propozycje zrobienia na wzór, ale gotowych nie mieli zadnych, u przedsfawicieli goodridg (jak to sie pisze) tez odeslali mnie z kwitkiem
GeKo - Wto 17 Kwi, 2012

Możesz też brać Hela to w sumie to samo.
PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

A to ustrojstwo gdzie znajdę - tez na ebay?
kamil - Wto 17 Kwi, 2012

znajdziesz też u Micka ;)
PieQt - Wto 17 Kwi, 2012

jak juz przywolales micka, to tez dostalem oferte zrobienia na wzor
Shymek - Wto 17 Kwi, 2012

Ja miałem HELa - polecam :) ale jak już szukać to z końcówkami stainless steel (nie zinc - bo te potrafią się sypać).
Goodridge też wkrótce zapodam do Megany bo HELa jakoś trudniej ostatnio dostać

Co do wysyłki z UK to pisz do sprzedawcy by ogarnął wysyłkę normalnym czy tam piorytetowym Royal Mail'em - kosz wtedy 7 czy 8 funtów ;)