Kaja organizuje Ułęż - możeby się podpiąć i zrobić "eliminację"? Szczegóły niech już buni poda (o ile ma dostęp do tego działu). Byłem z nimi na Ułężu i mogę polecić.
Ogólnie to ja się chce wybrać.
Cytat:
Zapraszam na kolejny trening - tym razem 7 czerwca (Boże Ciało) 2012r. w Moto Park Ułęż /koło Ryk.
Start o godzinie 10:00
Jak zwykle ciekawa, długa próba, a także dużo jazdy !!!
Liczba miejsc ograniczona! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE )
Paschalska?
Może bym wpadł na oglądare cycków...pum - Śro 09 Maj, 2012
Cytat:
Zapraszam na kolejny trening - tym razem 7 czerwca (Boże Ciało) 2012r. w Moto Park Ułęż /koło Ryk.
Start o godzinie 10:00
Jak zwykle ciekawa, długa próba, a także dużo jazdy !!!
Całkowity koszt uczestnictwa w treningu wynosi 250 zł
Liczba miejsc ograniczona!!! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE - nr konta w mailu zwrotnym po zgłoszeniu)
zdjecia z ostatnich treningów (9 kwietnia i 1 maja)
Stf - Czw 10 Maj, 2012 no i traska ułożona z jajem a nie proste i otwarte szykany i'm in!Anonymous - Czw 10 Maj, 2012 Wstępnie chętny bob.dsk - Czw 10 Maj, 2012 Troszkę daleko mam ale jeszcze przemyślę pum - Czw 10 Maj, 2012
Stf napisał/a:
no i traska ułożona z jajem a nie proste i otwarte szykany i'm in!
masz rację - poprzednio jak byłem było sporo bardzo przemyślanych elementów.pum - Czw 10 Maj, 2012 zrobię wstępną listę - tak czy siak jak ktoś chce jechać to przedpłata do Kaji, chyba że u nas tłum by się zrobił to wtedy już bym zebrał kasę i zrobił jej 1 przelew.
1. Pum
2. Stf
3. Alex
4.Kenet - Czw 10 Maj, 2012 1. Pum
2. Stf
3. Alex
4. Kenet
Do kiedy trzeba zapłacić i czy będzie karetka?M - Czw 10 Maj, 2012 Jak będzie dużo osób z klubu to naliczamy punkty bob.dsk - Czw 10 Maj, 2012
Kenet napisał/a:
Do kiedy trzeba zapłacić i czy będzie karetka?
pum - Czw 10 Maj, 2012
Kenet napisał/a:
Do kiedy trzeba zapłacić
nie widziałem nigdzie takiego info
Kenet napisał/a:
czy będzie karetka?
nie, ćwiczymy Ułęż sekcjami, po wcześniejszym wykładzie i oglądaniu filmików z przejazdów Rasty bob.dsk - Czw 10 Maj, 2012
pumfkp napisał/a:
nie, ćwiczymy Ułęż sekcjami, po wcześniejszym wykładzie i oglądaniu filmików z przejazdów Rasty
Pamiętaj o slalomie na prostej Kenet - Czw 10 Maj, 2012
pumfkp napisał/a:
Cytat:
Kenet napisał/a:
czy będzie karetka?
nie, ćwiczymy Ułęż sekcjami, po wcześniejszym wykładzie i oglądaniu filmików z przejazdów Rasty