Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] kupie felgi w rozmiarze 17x8'' z rozstawem 4x100
Miniac - Wto 15 Maj, 2012 Temat postu: [K] kupie felgi w rozmiarze 17x8'' z rozstawem 4x100 Jak w temacie. Szukam w miarę lekkich felg 17x8 4x100. Stan estetyczny obojętny.
Stf - Pon 04 Cze, 2012
nieco wąskie ale...
http://www.racingforum.pl...owe-t99739.html
koksiki są.
siema - Pon 04 Cze, 2012
Jak by się ktoś skusił, to wziąłbym z nich jeden dekielek, bo pierdolony gumiarz wyłamał jeden zaczep od mojej superleggery
GeKo - Pon 04 Cze, 2012
siema, jaki rozmiar dekielka, bo z tego co pamiętam to carbon nie?
Sam dekielek to mały koszt, najwięcej będzie z tej roboty kosztował waterjet.
Shymek - Pon 04 Cze, 2012
Ja mam na sprzedaż Tenzo-R 17x7 4x100/4x114,3 ET42 otwór cent. 73,1 - oryginalnie były czarne (ale są do piaskowania/lakierowania - mogę to ogarnąć w przyzwoitej cenie). Waga 7,9 kg + dorzucam komplet śrub (czarnych) z kluczem oraz 2 komplety dekielków carbonowych (8 szt)
Cena do dogadania
http://rpmotorsport.pl/au...zo-p-16225.html
(felgi bardzo wytrzymałe - alu z "domieszką" magnezu)
siema - Pon 04 Cze, 2012
GeKo, to zwykły plastik. Dokładnie taki: LINK . Problem w tym, że w niewielu felgach był w tym kolorze albo wszyscy pogubili te dekle, bo za cholerę w Polsce nie mogę tego znaleźć. Importer ich już nie ma, Allegro nie ma, w UK ceny widać jakie ;-( Już nie OFFtopute, ale jak by ktoś miał akurat takie...
Anonymous - Pon 04 Cze, 2012
Shymek napisał/a: | Cena do dogadania |
200pln... wygrałem? dziekuje! adres na PW!
Shymek - Pon 04 Cze, 2012
AleX_R53 napisał/a: | Shymek napisał/a: | Cena do dogadania |
200pln... wygrałem? dziekuje! adres na PW! |
Wygrałeś talon.... na dzifkę i balon
Anonymous - Pon 04 Cze, 2012
Shymek napisał/a: | AleX_R53 napisał/a: | Shymek napisał/a: | Cena do dogadania |
200pln... wygrałem? dziekuje! adres na PW! |
Wygrałeś talon.... na dzifkę i balon |
Tania dziwka.... no to adres na PW
Miniac - Pią 08 Cze, 2012
UP!
Wciąż szukam. Nie mogą być węższe jak 8''
kosmita - Śro 13 Cze, 2012
Shymek napisał/a: | felgi bardzo wytrzymałe - alu z "domieszką" magnezu |
napiszesz coś więcej o tej domieszce ?
roj - Śro 13 Cze, 2012
AleX_R53 napisał/a: | Tania dziwka.... no to adres na PW |
pewnie Kamil wybierał
Shymek - Pon 18 Cze, 2012
kosmita napisał/a: | Shymek napisał/a: | felgi bardzo wytrzymałe - alu z "domieszką" magnezu |
napiszesz coś więcej o tej domieszce ? |
Stop alu i magnezu - wzmacnia felgę i tyle - pozatym magnez jest lżejszy nż alu co daje też dobrą wagę (sam magnez jest neiststy kruchy wiec pisanie o felgach że sa magnezowe nie znaczy ze w 100% )
|
|
|