HydePark - Kredyt/Leasing dla nowej firmy Mamy tu ekspertów Bankowych ?
nox - Śro 16 Maj, 2012 Temat postu: Kredyt/Leasing dla nowej firmy Mamy tu ekspertów Bankowych ? Kłaniam się ...
Przenosimy w firmie część działalności na nowa jednoosobowa działalność gospodarczą .
Czy jest szansa otrzymnia kredytu wartość 30-50 tyś dla nowej działalności ?
Ewnetualnie leasingu na sprzęt ? wartości łącznej 15 tyś ?
Są oferty różnych banków typu IDEA Bank ale bez zabezpieczenia nie ma co myślęć mBank daje tylko 10 K zł
Ewentualnie może ktoś by chciał zostać inwestorem ? dla zdecydowanie większego projektu wartości około 800k zł -1 mln zł ?
Bart - Śro 16 Maj, 2012
Leasing pewnie dostaniecie bez kłopotu, tyle że na mniej korzystnych warunkach.
Franek - Śro 16 Maj, 2012
Macie juz nową siedzibę?
Proponuję: http://maps.google.pl/map...F-8&sa=N&tab=wl
anjas - Śro 16 Maj, 2012
nox napisał/a: | Ewentualnie może ktoś by chciał zostać inwestorem ? dla zdecydowanie większego projektu wartości około 800k zł -1 mln zł ? |
kurcze, akurat nie mam luźnej bańki
a co do leasingu to nie polecam PekaoLeasing. Strasznie sie z nimi bujałem (i to już po zakończeniu umowy leasingowej - żeby było ciekawiej), bo próbują klientów walić w bambuko. Szczerze odradzam.
nox - Śro 16 Maj, 2012
Do tej pory kożystaliśmy z grupy Bre Banku leasing Bre konto multi bank
Też stoje przed wyborem konta dla firmy czy wybrać to co sprawdzone czy szukac innych rozwiązań
Mick - Śro 16 Maj, 2012
nox napisał/a: | Do tej pory kożystaliśmy z grupy Bre Banku leasing Bre konto multi bank
Też stoje przed wyborem konta dla firmy czy wybrać to co sprawdzone czy szukac innych rozwiązań |
Ja wybrałem IDEA Bank, ale chyba nie powtórzył bym tego wyboru...
Zobacz jeszcze ofertę Alior Banku.
nox - Śro 16 Maj, 2012
Alior wypada dobrze tylko w ofercie praktycznie jest mało interesujący .
kaziu1985pn - Śro 16 Maj, 2012
a idea bank to taki trochę wirtualny bank kit wie kiedy zwinie interes .
GeKo - Śro 16 Maj, 2012
a co z idea bank jest nie tak?
anjas - Śro 16 Maj, 2012
kaziu1985pn napisał/a: | a idea bank to taki trochę wirtualny bank kit wie kiedy zwinie interes |
Idea Bank jest objęty gwarancją BFG, wiec zwiniecia raczej bym sie nie obawial.
A jesli ktos nie wierzy to Piekut moze walnąć z bańki
MoRToN - Śro 16 Maj, 2012
no własnie co z tym idea ?
Dajo kredo na odstawie obrotu a nie wykazanego przychodu. Pod zabezpieczenie warte 200% kredytu ofkorz
Jakarti - Śro 16 Maj, 2012
Anjas i Mortą +1 a Kazik -1
kaziu1985pn - Śro 16 Maj, 2012
a mogę dostać nawet -100 ja tam takim bankom krzakom ktorę wzięły sie nie wiadomo skąd nie wierze
|
|
|