Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [O] Springi Clio Sport seria
Stf - Pią 18 Maj, 2012 Temat postu: [O] Springi Clio Sport seriaChce ktoś za dobrą flaszkę ? Leżą u Vłodka przez tydzień. Później niedostępne Janusz - Pią 18 Maj, 2012 jaka flaszka ?? tylko kurde nie mam jak odebrać Stf - Pią 18 Maj, 2012 jako katolik - co łaska, ale inni pewnie ¾ mogliby dać Janusz - Pią 18 Maj, 2012 bardziej mi chodziło o marke niż litraż
jeśli tylko jest opcja odbioru np na kilecach to biorę Stf - Sob 19 Maj, 2012 nie lubię spożywczych kosmetyków jeśli o to pytasz Ale lokalne lux - Łącka np. moja ulubiona GeKo - Sob 19 Maj, 2012 Janusz, Krótko mówiąc Stf perfum nie pija Janusz - Sob 19 Maj, 2012
Stf napisał/a:
nie lubię spożywczych kosmetyków jeśli o to pytasz Ale lokalne lux - Łącka np. moja ulubiona
lol.... chodzi mi o to czy ma to byc jakis JD, czy styknie jakaś finka, krupnik, wyborowa, czy coś takiego Loko - Sob 19 Maj, 2012
Janusz napisał/a:
Stf napisał/a:
nie lubię spożywczych kosmetyków jeśli o to pytasz Ale lokalne lux - Łącka np. moja ulubiona
lol.... chodzi mi o to czy ma to byc jakis JD, czy styknie jakaś finka, krupnik, wyborowa, czy coś takiego
Uhhhh na samo wspomnienie Śliwy Łąckiej przechodza mnie ciary łeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ale jak STF lubi takie sepecyfiki, to wystarczy że kuisz spirol na akademikach i rozmaisz go dużo słabiej niż dla zwykych ludzi Jacek - Sob 19 Maj, 2012 Loko, na twoim miejcu brałby i tak małymi kroczakami, tu sprężyny tam felgi, potem jakiąś budę i bedzie klio za parę flaszek Bart - Sob 19 Maj, 2012 Cassis - Sob 19 Maj, 2012 Czytałem w wyproście czy jakiejś polityce że modne jest teraz picie drogich "łyskaczy". Stf - Sob 19 Maj, 2012 Moze byc finka. Mulatka tez styka. W sumie to za dwie dorzuce seryjne amory na przod
ps. wnetrze z Clio jest cos warte/zbywalne?Yarko - Sob 19 Maj, 2012
Stf napisał/a:
ps. wnetrze z Clio jest cos warte/zbywalne?
wlasciwa droga, Yarko approved
raczej ciezko znalezc chetnego, ale moze uda sie sprzedac na forum clioKarQ - Sob 19 Maj, 2012
Cassis napisał/a:
że modne jest teraz picie drogich "łyskaczy"
Ja uważam, że podyktowane jest to smakiem.
Wolę kupić Jima Beama 0,7l za 50zł (w Lidlu jest ) niż, wódę w markecie za 35zł.
BTW. W Lidlu jest jakiś firmowy burbon stylizowany właśnie na Beama i za 0,7l wychodzi 35zł.
Testowałem i szczerze smakują, pachną podobnie, nie wiem czy bym rozróżnił mając nalane dwa do szklanek, który jest który.
A springi polecam no name - Sob 19 Maj, 2012 Jak walisz łychę z colą to może być i tania,
jak samą to różnica jest spora i bardzo odczuwalna