Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Wszystkie części 106 XSi
Kuner - Pon 21 Maj, 2012 Temat postu: [s] Wszystkie części 106 XSiJak w temacie.
Silnik, skrzynia, felgi, drzwi, klapy, belka itp.
Wszystko prócz wnętrza.
info najlepiej w temacie bądz mailem sklep@4racing.pl
P.S Jakby ktoś by był tak miły i wrzucił to na 106 klub.
PzdrNBL - Wto 22 Maj, 2012 Kuner, masz może tylni zderzak i tylnie prawe poszerzenie nadkola czy tam plastik jak zwał tak zwał - kolega szuka właśnie do XSi.
A felgi to po ile ? ori od XSi rozumiem?Kuner - Wto 22 Maj, 2012 Zderzak - 100
nakładka - 50
Felgi (ori XSI) - 300NBL - Wto 22 Maj, 2012 Kuner, a zderzak cały? nie połamany? wyślesz mi jakieś foto na pw?
i nakładki też? wiadomość przekażę dalej
możliwe też że będzie potrzebna liswa przednia-lewa
jak co to to wszystko zaklepuje do dziś wieczoraKuner - Wto 22 Maj, 2012
NBL napisał/a:
Kuner, a zderzak cały? nie połamany? wyślesz mi jakieś foto na pw?
i nakładki też? wiadomość przekażę dalej
możliwe też że będzie potrzebna liswa przednia-lewa
jak co to to wszystko zaklepuje do dziś wieczora
Fot nie wysle przez najb;lizsze dwa-trzy dni
potem obfotografuje całego puga.NBL - Wto 22 Maj, 2012 Kuner, spoko ja dam znać co i jak - dziś lub jutro ale myślę że weźmie
ale fotki jak najbardziej mile widziane
pozdroAnonymous - Wto 22 Maj, 2012
Kuner napisał/a:
potem obfotografuje całego puga.
Kuner - Wto 22 Maj, 2012 No bo człowiek nie ma ajfonów i innych bananowych telefonów, a od pół roku zapomina o tym by aparat z domu do pracy zabrac NBL - Wto 22 Maj, 2012 Kuner, kumpel dał znać ze jak dostanie fotki i sobie obluka ( nie wiem co )
to wezmie
nakladke przod lewa strona
tyl prawa strona
zderzak tyl
wiec klepie to wsioKuner - Wto 22 Maj, 2012 Dobra, a ja sobie naszykuje aparat jak bede w domu i wreszcie się wezmę porzadnie za to NBL - Wto 22 Maj, 2012 Kuner, spoko w takim razie czekam
pozdroNBL - Wto 29 Maj, 2012 elo temat cos ucichlAnonymous - Wto 29 Maj, 2012 Kuner próbuje zdjęcia wywołać NBL - Wto 29 Maj, 2012 Czesio, ahahaha ok chyba klisz się naświetliłaanjas - Wto 29 Maj, 2012 Dobraliście się